Programul vocational "Da-ti demisia!"
3/37284
calendar_month 10 Nov 2015, 00:00
In luna noiembrie incubator107 organizeaza cea de-a patra editie a Programului vocational Da-ti demisia. In saptamana 9-15 noiembrie ne vor sustine antreprenori, traineri, psihologi si coachi care ne vor indruma si impulsiona.

Marti, de la ora 19, in mansarda incubatorului in cadrul atelierului Mecanismele succesului descoperim ingredientele succesului personal. Ne vom construi propria reteta a succesului in functie de valorile personale, vom invata cum sa luam cele mai bune decizii si vom intelege legea atractiei universale. Vom afla ca succesul este personal si ca nu este deloc greu de obtinut. Ne indruma Dan Trutia, antreprenor, regizor de film si terapeut Theta Healing.

Miercuri, de la ora 19, in mansarda incubatorului in cadrul atelierului Cinci repere pentru a-ti gandi si simti demisia aflam pasii pe care sa-i urmam atunci cand vrem sa ne dam demisia. Si cum sa facem fata gandurilor si sentimentelor ce ne napadesc atunci cand ne punem serios problema unei demisii. Ne indruma Diana Vasile, psihoterapeut, doctor in psihologie, speaker in conferinte publice si conferentiar universitar.

Joi, de la ora 21, in mansarda incubatorului este seara de Board Games Night. Este seara de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atata timp cat este cu zambetul pe buze. Daca aveti aduceti jocurile de acasa ca sa-i initiem si pe ceilalti.

Vineri, de la ora 19, in mansarda incubatorului devenim antreprenori cu cap la Lean Startup. Reuseste cu riscuri si investitii minime! Dragos Nicolaescu, mentor vocational si consultant de startup-uri ne prezinta metodologia aplicata in spatiul antreprenorial din vest. Ca sa o aplicam si noi ideilor noastre de afaceri si sa avem succes.

Sambata, de la ora 16, in mansarda incubatorului aflam cum sa facem fata stresului in momentul in care vrem sa demisionam. in cadrul atelierului Trei moduri de a scapa de stres luam decizia corecta si scapam de clasicul “imi fac griji” in favoarea lui “Ma pregatesc”. Ne indruma Oana Vaideanu, manager de peste 10 ani, dar si trainer de 3 ani cu experienta in comunicare nonviolenta (CNV). De la ora 19, ne adunam la o intalnire a nomazilor: Heartbeat: Music for Capoeira cu Luis Miguel, practicant de capoeira din 2008 in Portugalia.

Unde?
Atelierele se ţin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gasca de minim 5 incubatoristi, dati fiecare 25 lei.