studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Scurt-circuit, incubator redefinit

Scurt-circuit, incubator redefinit

2/200674
calendar_month 28 Ian 2016, 00:00
Pe 6 februarie, de la ora20.30, mansarda incubator107 se redefineste printr-un SCURT-CIRCUIT. Veniti pregatiti cu lanternele din dotare, cu cate o pereche de licurici voiosi insotiti de 30 lei luminosi.

Deslusim legile electronicii apeland la mesterii lunii februarie. Fugim de radiatii luminoase apeland la Mandala - armonie prin culoare. Stabilim sensul curentului electric ce transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE. Apelam la un soi de magnetism ca sa intelegem SUNDAO - Arta respiratiei si a starii de bine si aducem la lumina mitul dichisului in bucatarie.

La ora 0:00 se ia curentul. Nu e vorba de nicio calamitate, ci de o noutate: incubator se redefineste. Este prezentat fara electrosocuri noul concept, iar printr-un concert ON ne bucuram de el.

Luam harta din cui si pornim in gasca ca sa descoperim campuri electromagnetice in cele 3 camere din partea nevazuta a casei incubator107. Una-i plina de baloane si culoare, alta-i fosforescenta, unde vei raspunde la provocarea „Before I die”, iar cea de-a treia un colt fotografic la inalta tensiune.

Urcam in mansarda, caci ne asteapta o coregrafie electrica cu mult fum pornita de Alina Petrisan. Ne premiem potentialul electric intr-un concurs de dans si ne spunem noapte-buna intr-un party de-a dreptul electrizant.