studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  The rurals make the rules

The rurals make the rules

1/198581
calendar_month 28 Sep 2015, 00:00
Pe 3 octombrie, de la ora 21, incubator107 face din viata la tara una sic la The RURALS, nocturna ruralilor urbani @Connect Hub (Dacia 99). Flacai si mandre domnisoare, vestea sosirii-n sat se anunta la noi@incubator107.com, vesmintele trebuie sa fie musai traditionale si nu uitati sa lasati in pusculita 30 de lei luminosi.

De cum intrati la noi in tinda v-asteapta piata plina de legume s-un colt fotografic tantos cu Gabriel Filip.

Transformam prispa in country of colours avand inspiratie de peste hotare. Ne falim ca avem hambarele pline si preparam smoothies cu iz de toamna. Si pentru ca e timpul de strans recolta la borcan si damigeana, ne apucam de permacultura, revolutie prin gradinarit Și pentru ca seara sa fie una super faina, va provocam la o intrecere intr-un concurs cu chiote.

Punem de-o sezatoare in care sa privim lumea prin caleidoscoape, ca mai apoi sa cantam in cor Multi ani traiasca mancarea romaneasca! Transcriem pe hartie impresii de toamna cu un condei de jurnalist, pentru ca la miez de noapte sa ne intindem la vorba si la cantec cu Adrian Naidin.

Imi cos prima ie cu Sezatoarea urbana, ca mai apoi sa pastram culorile si figurile geometrice de toamna intr-o meditatie cu fractali.La final de seara, cu-n dor in inima balcanica, ascultam o doina Sevdah, acompaniata de hora noastra draga.

No, hai cu noi sambata seara ca sa vedem cum The RURALS make the rules!