studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Vezi ce filme intra in cinema in acest weekend

Vezi ce filme intra in cinema in acest weekend

Publicat: 20 Oct 2015 | Vizualizari: 739

Se apropie weekend-ul si inca nu ai planuri? Ce zici de un film la mall?
Iata programul pentru perioada 23-29 octombrie 2015 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.


Avanpremiere:

Infernul din Amazon - Digital ( The Green Inferno - Digital)

Un grup de tineri activisti din New York calatoresc in jungla amazoniana pentru a milita sa protejeze un trib aflat in pericol de disparitie. In timpul zborului, avionul in care sunt tinerii are probleme si se prabuseste, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai in mainile celor pentru care au venit sa militeze.

Cu: Daryl Sabara,Kirby Bliss Blanton,Richard Burgi,Magda Apanowicz,Lorenza Izzo,Ariel Levy,Sky Ferreira,Nicolás Martínez,Ignacia Allamand,Matías López
Regia: Eli Roth
Hotel Transilvania 2 - 3D ( Hotel Transylvania 2 - 3D)

Cand vampirul de moda veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizata, Hotelul Transilvania intra intr-o coliziune intre supranaturalul de moda veche si moda actuala.

Cu: Adam Sandler,Selena Gomez,Steve Buscemi,Fran Drescher,David Spade,Mel Brooks,Robert Englund,Andy Samberg,Kanye West
Regia: Lee Unkrich
Hotel Transilvania 2 - 3D - dublat ( Hotel Transylvania 2 - 3D)

Cand vampirul de moda veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizata, Hotelul Transilvania intra intr-o coliziune intre supranaturalul de moda veche si moda actuala.

Cu: Adam Sandler,Selena Gomez,Steve Buscemi,Fran Drescher,David Spade,Mel Brooks,Robert Englund,Andy Samberg,Kanye West
Regia: Lee Unkrich

Premiere:
Ultimul vanator de vrajitoare - Digital ( The Last Witch Hunter - Digital)

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vanator de vrajitoare (Diesel), nevoit sa faca echipa cu una din inamicele sale, o vrajitoare, pentru a impiedica intrunirea sacra a vrajitoarelor - ce urmeaza sa aiba loc in New York-ul zilelor noastre - si a evita astfel condamnarea pe vecie a umanitatii.
Cu: Vin Diesel,Elijah Wood,Michael Caine,Lotte Verbeek,Rose Leslie,Joseph Gilgun, Dawn Olivieri,Isaach De Bankolé,Rena Owen
Regia: Breck Eisner

Super Chef - Digital (Burnt - Digital)

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin, dar si cu obiceiuri nesanatoase pe masura, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a facut totul altfel, de fiecare data, si nu i-a pasat niciodata decât de emotia crearii unei explozii de gusturi.

Totusi, pentru a avea propria sa bucatarie si a obtine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabila, amuzanta si emotionala despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa în viata.
Cu: Bradley Cooper,Uma Thurman,Sienna Miller,Jamie Dornan,Emma Thompson,Daniel Brühl,Lily James,Omar Sy
Regia: John Wells

Lumea e a mea - Digital (Lumea e a mea - Digital)

Lumea e a mea / The World is Mine, o drama despre generatia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanta.

Larisa vrea multe de la viata: bani, valoare, influenta, popularitate si respect. Si acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obtine.

Lumea e a mea / The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generatii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe Youtube si like-uri pe Facebook.
Cu: Ana Maria Guran,Iulia Ciochina,Oana Rusu,Ana Vatamanu,Florin Hritcu
Regia: Nicolae Constantin Tanase

Pentru vizionarea intregului program click download

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00