Vezi filmele de weekend-ul acesta Hollywood Multiplex Bucuresti Mall
3/37286
calendar_month 10 Nov 2015, 00:00
Vrei sa te relaxezi la un film in weekend? Vino la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 13 - 19 noiembrie si vezi cele mai bune filme

Avanpremiere:

Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a - 3D( The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - 3D)

In centrul districtelor razvratite se afla in continuare Capitoliul, resedinta presedintelui Snow. Devine evident ca numai moartea acestuia va sfarsi tirania in Panem, asa ca un commando condus de Katniss are ca tinta capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plina de primejdii, care nu se sfarsi fara victime.
Cu: Jennifer Lawrence,Liam Hemsworth,Elizabeth Banks,Josh Hutcherson,Woody Harrelson,Philip Seymour Hoffman,Julie Anne Smith,Stanley Tucciv,Jena Malone
Regia: Francis Lawrence

Pe malul marii - Digital (By the Sea - Digital)

BY THE SEA | PE MALUL MARII, cel de-al doilea lung metraj realizat de Angelina Jolie-Pitt, este evenimentul cinematografic care nu trebuie ratat in luna noiembrie! PE MALUL MARII este cel de-al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt, dupa Unbroken.

Drama ii are ca protagonisti pe Brad Pitt si Angelina Jolie Pitt, alaturi de o distributie internationala din care fac parte Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup si Richard Bohringer.
PE MALUL MARII este povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), si a sotiei sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung intr-o statiune pitoresca si linistita din anii ’70, aflata la malul marii, intr-un moment de criza a mariajului lor. Pe masura ce isi petrec timpul cu alti turisti veniti acolo in vacanta, printre care proaspat casatoritii Lea (Laurent) si François (Poupaud), dar si cu localnici precum Michel (Arestrup) si Patrice (Bohringer), cei doi incep sa se confrunte cu probleme care mocneau demult In viata lor de cuplu.

PE MALUL MARII are o stilistica vizuala care aminteste de filmele si piesele de teatru ale anilor ’60 si ’70.
Cu: Angelina Jolie,Brad Pitt,Mélanie Laurent,Melvil Poupaud,Niels Arestrup,Richard Bohringer,Anna Cachia
Regia: Angelina Jolie

Premiere:

Goosebumps: Iti facem parul maciuca - 3D (Goosebumps - 3D)

Adolescentului Zach (Dylan Minnette) nu-i convine deloc ca trebuie sa se mute intr-un orasel nestiut de nimeni, dar regretele ii cam trec cand ii atrage atentia frumoasa Hannah, vecina de alaturi.
Doar ca Zach descopera curand ca tatal ei este nimeni altul decat celebrul autor R.L. Stine, adulat datorita seriei sale Goosebumps. In curand tanarul isi explica si comportamentul extrem de bizar al lui Stine: monstrii care i-au facut celebre cartile sunt reali, iar Stine isi protejeaza cititorii tinandu-i ferecati in cartile sale!
Dar cand creaturile de cosmar sunt eliberate din greseala, tine doar de scriitor, de Zach si Hannah sa-i opreasca inainte de a face prapad in jur.
Cu: Jack Black,Odeya Rush,Ken Marino,Steven Krueger,Dylan Minnette,Halston Sage,Ryan Lee,E. Roger Mitchell,Jared Sandler
Regia: Rob Letterman

Bucuresti NonStop - Digital (Bucuresti NonStop - Digital)

„Bucuresti Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustreaza povestea unui cartier din Bucuresti. Mai exact, filmul este o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „baiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul isi doreste sa transmita povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.Iesite din comun, toate cele patru povesti nu fac decat sa radiografieze un microclimat din orasul in care traim. Este un film despre dragoste, generozitate, ura, gelozie, util si inutil, viata, moarte, cu fapte bune si rele, fara finalitate dar si cu umor si cu tandrete, escaland ridicolul unor intamplari si situatii penibile dintr-o singura noapte.

Cu: Dan Bordeianu,Alexandru Papadopol,Olimpia Melinte,Toma Cuzin,Ion Besoiu,Lili Sandu,Adrian Titieni,Dorina Lazar
Regia: Dan Chisu

Pentru vizionarea intregului program click download