Cele mai asteptate albume in 2012
2/25459
calendar_month 27 Dec 2011, 00:00
Pentru 2012 deja o multime de artisti au anuntat ca vor lansa albume noi. Dintre acestea am selectat cele mai asteptate albume ale anului viitor.Iata ce ni s-a pregatit pentru 2012!

Aerosmith

Steven Tyler a anuntat in urma cu cateva luni ca Aerosmith aproape ca a finalizat inregistrarile la un nou album, iar in primavara lui 2012 acesta ar putea aparea pe piata.

Black Sabbath

Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler si Bill Ward , Black Sabbath mai pe scurt, vor face o surpriza de proportii fanilor. Veteranii rockeri vor lansa un nou album anul viitor, in formula initiala, dupa 33 de ani. Mai mult, Black Sabbath promite un turneu mondial.

Dr.Dre

Dr.Dre nu a lansat albumul "Detox" luna aceasta, asa cum spera, ci a amanat lansarea pentru primele luni ale anului 2012.

Robbie Williams

"Reality Killed The Radio Star" este ultimul album lansat de Robbie Williams, insa acesta promite un album cu totul special pentru 2012.

No Doubt

Cine ar fi sperat la o reuniune No Doubt? Iata ca trupa lanseaza un nou album in 2012. Confirmarea vine de la solista Gwen Stefani.

Paul McCartney

Paul McCartney a declarat ca noul sau album va aparea in februarie 2012 si ii va avea ca invitati pe Stevie Wonder si Eric Clapton.

Madonna

Madonna a anuntat in timpul Festivalului de Film de la Venetia ca lanseaza in primavara lui 2012 cel de-al 12-lea album de studio.