CLUBBING LA GREU IN ACEST WEEKEND
6/6380
calendar_month 21 Dec 2007, 00:00
Weekendul 21 - 22 decembrie se anunta unul incendiar in Bucuresti. Numele mari ale muzicii electronice fac din acest sfarsit de saptamana cel mai greu weekend din luna decembrie.
Numarul patru mondial in Top 100 Dj Mag, Paul van Dyk si celebruel duet Sasha si John Digweed sunt capul de afis al evenimentelor.

Vineri, 21 decembrie, in Kristal Glam Club te asteapta Sasha si John Digweed, impreuna pentru a doua oara in Romania. Biletele ramase disponibile pentru acest eveniment sunt limitate si se gasesc numai la intrarea in club la pretul de 200 de roni. In club Session, in aceeasi seara vor da tonul distractiei de la pupitru duetul francez Noze.

Sambata, 22 decembrie, in complexul World Trade Plaza, Paul van Dyk promite un show extraordinar, special de Craciun. In deschidere vor mixa Alex Morph si djul roman, Optick. La intrare, pretul biletului va fi de 115 roni. In club Session, in aceeasi seara, va mixa dj-ul de origine germana Sascha Funke. La intrare pretul biletului va fi de 20 de roni, iar dupa miezul noptii 30 de roni..