studentie.ro  »  Timp liber  »  Muzica  »  Gipsy Kings la Bucuresti: doua categorii de bilete, sold-out

Gipsy Kings la Bucuresti: doua categorii de bilete, sold-out

9/99237
calendar_month 03 Mar 2011, 00:00
Doua categorii de bilete la concertul Gipsy Kings din data de 9 aprilie au fost epuizate.

Biletele de la categoria a cincea (100 RON) si a sasea (50 RON) au devenit indisponibile, la vanzare ramanand alte 4 categorii de bilete, dintre care 2 categorii beneficiaza de o reducere de 15 %, pana in data de 7 martie.

Concertul de pe 9 aprilie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul `Gipsy Kings 2010-2011 World Tour`.

Cei ce doresc sa ii asculte live pe Gipsy Kings pot cumpara bilete cu 15 % mai ieftine pana in data de 7 martie.

Project Events a initiat o campanie promotionala in care toate persoanele care achizitioneaza un bilet la Gispy Kings in perioada 28 februarie – 7 martie, beneficiaza de o reducere de 15 % pentru categoriile de pret 150 RON si 250 RON.

Ba chiar mai mult, cei ce se inscriu pe site-ul projectevents.ro - dupa ce au cumparat bilete la aceasta promotie, au sansa de a castiga o excursie la Milano (pentru 2 persoane).

Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), casieria Salii Palatului, Magazinele Diverta, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 sau online pe www.BILETOO.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

Au mai ramas disponibile bilete la urmatoarele preturi: 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei.
Via Bestmusic.ro