LUCIANO, TANIA VULCANO SI RICARDO VILLALOBOS IN KRISTAL GLAM CLUB
4/4911
calendar_month 04 Oct 2007, 00:00
Clubul Kristal Glam din Bucuresri va asteapta cu trei weekenduri incendiare alaturi de Luciano, Tania Vulcano si Ricardo Villalobos.

Luciano si-a confirmat prezenta in Kristal Glam Club pe 27 octombrie. Tania Vulcano alaturi de Argenis Brito sunt asteptati pe 3 noiembrie in cadrul unei electrizante petreceri Circoloco. Al doilea weekend din noiembrie este marcat in Kristal de excentricul Ricardo Villlalobos.


Luciano combina sample-uri din piese vechi, traditionale, accapella cu minimal, techno, groovy tech-house, reusind sa faca orice public sa danseze. Este protagonistul volumului al doilea din seria Sci Fi Hi Fi, compilatie lansata la Soma Quality Recordings, label din Glasgow.

Tania Vulcano a intrat in ultimii ani in circuitul DJ-ilor internationali, insa ramane in continuare resident al conceptului de petreceri Circoloco de la DC 10.

Ricardo Villalobos s-ar putea spune ca face parte din sfera DJ-ilor de minimal, desi e greu de spus ce stiluri abordeaza cand mixeaza. In portofoliul sau de producator se ragasesc “Chromosoul”, “The Au Harem D’Archimede”, “Bredow”, “Tomorrow Cocktail”, Ep-uri lansate la prestigioasa casa de discuri Perlon, care se incadreaza undeva intre tech-house si minimal, cu diferite influente. Alte case de discuri la care si-a lansat acelasi gen de productii sunt: Cadenza, Playhouse, Lo-Fi Stereo, Frisbee Tracks etc. Ultimul sau mix-cd scos impreuna cu Loco Dice: Green & Blue in octombrie 2005 la Cocoon Recordings, este tot o combinatie in stilu-i specific intre cele doua trenduri.