Neylini si Loredana, modelele vernisajului Pour Femme
2/21180
calendar_month 04 Mar 2011, 00:00
Neylini a participat la Vernisajul expozitiei de fotografie, pictura, sculptura si scurt metraj “Pour Femme by Dorin Negrau”.

Acesta este primul proiect in care se asociaza artisti plastici, vizuali cu un designer vestimentar in incercarea de a creiona parfumul.

In cadrul expozitiei pictorita Mirela Traistaru a inclus un tablou pe care i l-a dedicat artistei Neylini.

La eveniment a mai participat si Loredana, aceasta aparand la randul ei in una din picturile realizate de Mirela Traistaru.

Reactiile provocate de un parfum sunt foarte greu de redat.

Dorin Negrau a invitat insa 15 artisti sa realizeze o serie de lucrari artistice printr-un proces invers: de la parfum la imagine.

Expozitia contine 20 de lucrari ce trateaza mirosul in toate formele lui, de la cel inocent al copilariei pina la cel erotic, seducator, voluptos, intreaga colectie fiind structurata ca o poveste.

Expozitia este gazduita de The Ark (soseaua Uranus, nr 150, Bucuresti) si va putea fi vizitata pana pe 30 martie.

Neylini a purtat la acest eveniment o tinuta alcatuita din: capa George Neagu, rochie Rue des Trucs, botine Lust of creation, by Adriana Nedelea si bentita muschetar Ruxandra Meclea.

Noul look al artistei este oferit de "Shades Beauty Lounge". In attach gasiti imagini de la eveniment realizate de: Edi Enache si Tanasescu Mihai.

[%%embed%%gallery%%1%%128374%%]

Via Bestmusic.ro