Recomandari pentru week-end (4 – 6 martie 2011)
2/21183
calendar_month 04 Mar 2011, 00:00
Cu toate ca primavara se incapataneaza sa-si amane sosirea, nu exista niciun pretext cand vine vorba de distractia sfarsitului de saptamana.

Luati un pix si o foaie si notati-va care sunt variantele de "ieseala" in zilele de 4, 5 si 6 martie 2011:

Vineri, 4 martie

N-ai primit destule martisoare si flori de 1 martie? Nu-i nimic, pentru ca maestrul Tudor Gheorghe daruieste un martisor muzical unic: “Al cincilea anotimp – femeia”, de la ora 19 la Sala Palatului.

Iti place muzica indie? The Amsterdams canta vineri, 4 martie, in Club B52 din Bucuresti.

Image Rock's concerteaza cu cu Lefters, Paradox, Magnum Opus de la ora 20.00 in Music Hall din Bucuresti. Ia cu tine cele mai reusite poze, intrucat are loc si un concurs de fotografie.

Trupa rock-celtic Blackbeers va sustine un concert in Club David din Reghin iar OK Corral prezinta vineri 4 martie 2011 ora 23:00 a treia editie a Friday I'm In Love With Studio Martin.

Seria de evenimente "A glass of Jazz" continua la The Ark cu un nou concert, vinerea aceasta pe 4 martie, ce ii va avea drept invitati pe membrii trupei Cuantune.

Trupa byron canta la Targu Mures pe 4 martie, in Bastionul Dogarilor.

Les Elephants Bizarres asteapta `elefanele` si `elefanii` imbracati/imbracate cat mai masculin pentru lansarea celui de-al doilea videoclip al trupei incepand cu orele 21:00 la KulturHaus din capitala.

Sambata, 5 martie

ATB, Andre Tanneberger, este clasat pe locul 4 in top 20 cei mai buni DJ din lume si canta in aceasta sambata in Club Obsession din Cluj-Napoca.

E.M.I.L. Canta in Setup Venue din Timisoara iar grupul Marfar concerteaza sambata in Music Hall din Bucuresti.

Stufstock Rockarte 2010 va avea in martie o editie „reloaded”, in Club Fabrica din Bucuresti, de la 12 ziua.

Trupa Vunk concerteaza la Hard Rock Cafe si incanta doamnele si domnisoarele cu baladele extrase de pe cel mai recent album, Ca Pe Vremuri.

Luna Amara canta de la ora 22 in Club Hand din Iasi.

Duminica, 6 martie

Raku lanseaza cel de-al treilea album din cariera solo: Emite Semnale. Concertul de lansare va avea loc duminica, 6 martie 2011, in Silver Church din Bucuresti, de la ora 21:30.

E.M.I.L concerteaza in Club Rock Cafe din Resita.

Citeste lista cu cele mai importante concerte 2011.
Via Bestmusic.ro