studentie.ro  »  Timp liber  »  Muzica  »  Smiley a vandut pepeni in piata

Smiley a vandut pepeni in piata

9/99232
calendar_month 03 Mar 2011, 00:00
Smiley a declarat la Alarma ProFM ca a obtinut primii bani vanzand pepeni in piata.

Implicat in campania “Tata, tara dam parai ”, Smiley s-a trezit dis de dimineata si a venit in studioul ProFM, alaturi de Sara si Nicolai pentru a da bani unui ascultator.

Prezentatorul emisiunii Romanii au talent de la ProTv a stat de vorba cu matinalii Sara si Nicolai si, intrebat de acestia cum a castigat el prima suta de “parai”, Smiley a povestit la ProFM:

`Chiar suma asta nu am castigat-o de la inceput, insa primii bani i-am avut facand curat in casa si ai mei imi mai dadeau cate ceva. Insa bani cu adevarat am obtinut vanzand pepeni in piata, cu un var de-al mamei`, a marturisit artistul.

Dupa cum spune chiar el, acesta a fost si primul contact cu publicul pentru ca se urca pe gramada de pepeni si striga “Hai la pepeni neamule!”.

Claudiu Sara l-a completat spunand ca si el s-a remarcat in acelasi gen de business, dar cu alt tip de produs – vanzand fasole.

Artistul a povestit la “Alarma” ProFM si despre experienta lui de prezentator la “Romanii au talent” la ProTv si despre faptul ca si pentru ei, aparitiile oamenilor de pe scena sint o surpriza la fel de mare ca si pentru telespectatori.

`Noi nu stiam ce apare pe scena dinainte, ne uitam la fel de surprinsi ca si cei din fata micilor ecrane`.

Si el, impreuna cu Pavel, se amuza sau se bucura la fel de tare de talentele oamenilor.

`Dar, cu siguranta, din ce am vazut va pot spune ca fiecare editie care va urma va fi si mai tare`, a conchis Smiley.

[%%embed%%gallery%%1%%128369%%]
Via Bestmusic.ro