SPICE GIRLS ARE BACK IN BUSINESS
5/5963
calendar_month 04 Dec 2007, 00:00
Au adaugat fiecare cate noua ani de viata, dar pe scena nu au aratat in niciun moment mai in varsta. Spice Girls s-au intors pe scena printr-o restrospectiva a celebrelor piese si costume care le-au consacrat.
Scary Spice a purtat binecunoscutul ei costum cu imprimeuri de leopard, Baby Spice a reinviat outfit-ul ei roz , ca intotdeauna Posh a ales clasica rochie neagra, iar Ginger Spice a stralucit in drapelul Marii Britanii. In afara de traditionalele costume care le-au facut celebre, Spice Girls au purtat cateva creatii stralucitoare Roberto Cavalli

Ultima data cand au fost pe scena impreuna a fost in mai 1998 in Birmingham. Dupa cum au evoluat prima data dupa reuninune, pare ca nu au fost plecate niciodata. MELANIE BROWN, 32, MELANIE CHISHOLM, 33, EMMA BUNTON, 31, VICTORIA BECKHAM, 33, and GERI HALLIWELL, 35 si-au sustinut primul concert dupa noua ani de absenta la Vancouveras General Motors Place in Canada.

Publicul a fost compus atat din vechii fani, dar si foarte multi adolescenti. Cele cinci Spice Girls au fost insotite de cativa dansatori care au oferit un senzational spectacol de coregrafie si acrobatii. Pe langa hiturile interpretate impreuna, Spice Girls au delectat publicul si prin prestatii solo, mai putin Posh Spice.