Trupe si artisti cu un singur hit in ani '90
2/24780
calendar_month 14 Oct 2011, 00:00
Unii muzicienii au o cariera ce se intinde pe cateva decenii, altii apar si dispar ca ciupercile dupa ploaie. Exista si artisti care au avut nevoie de un singur hit ca sa devina cunoscuti. Anii '90 au fost plini de astfel de exemple. Iata aici un top al trupelor si artistilor cu un singur hit!

The Breeds - "Cannonball"

The Breeds este o trupa anonima acum, dar in anii '90 a stat mult timp in topuri cu piesa "Cannonball" Tag Team - "Whoomp There It Is" "Whoomp There It Is?" suna cunoscut? Tag Team s-a retras din industria muzicala in 1995, dupa ce a lansat hit-ul "Whoomp There It Is?".

https://

Joan Osbourne - "One of Us" "One of Us" este singurul hit al cantaretei de muzica folk si country, Joan Osbourne. Postul de televiziune VH-1 a clasat-o printre cele mai bune piese ale anilor '90.

https://

Vanilla Ice - "Ice Ice Baby" "Ice Ice Baby" - o crima muzicala", asa isi descrie Vanilla Ice piesa care a facut ravagii

in anii '90.

https://

Semisonic - "Closing Time" "Closing Time", lansat in 1998, este singurul hit ramas de la trupa americana Semisonic.

https://

Chumbawamba - "Tubthumping"

Cu siguranta ai ascultat macar o data "Tubthumping"! Nu te astepta insa si la alt hit din partea formatiei de punk Chumbawamba.

https://

Los Del Rio - "Macarena"

Spaniolii de la Los Del Rio au venit, au lansat un hit si au plecat. Chiar si asa, cine nu stie de "Macarena"?

https://

Right Said Fred - "I'm Too Sexy"

"I'm Too Sexy" este, fara indoila, printre cele mai cunoscute piese ale anilor '90, chiar daca nu stie nimeni cine e Right Said Red.

https://