studentie.ro  »  Timp liber  »  Restaurante  »  RESTAURANT CAFE CAFE CONSTANTA

RESTAURANT CAFE CAFE CONSTANTA

6/66754
calendar_month 25 Sep 2009, 00:00
Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe a fost deschis in Ajunul Craciunului 2007. Lucrarile de amenajare au durat 7 luni, timp in care au fost alese solutii de la cei mai buni producatori de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si amenajari interioare, sonorizare dar si echipamente profesionale pentru dotarea bucatariei si a celor doua baruri.

Alegerea a fost dificila tinand cont de valoarea istorica si arhitecturala a cladirii, hotel de la 1896, folosit de calugarii greci de la muntele Athos, numit ulterior chiar Hotel Calugarul. In paralel s-au desfasurat si lucrarile de amenajare a etajelor superioare ale cladirii unde functioneaza un mic hotel de 4 stele pastrand traditia locatiei.

Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajata ca o gradina interioara, incalzita pe timp de iarna, are 120 de locuri.

Specificul Mediteranean intregeste locatia prin varietatea si prospetimea meniului. Se doreste reinvierea gusturilor bucatariei bunicii data de ingredientele naturale folosite dar si de prepararea a la carte a acestora.
Meniul de Bar si Cartea de Vinuri completeaza bucataria cu arome si moduri de preparare a cafelei de pe toata coasta Mediteranei, cu o lista impresionanta de cocktailuri si o selectie de vinuri romanesti sau de oriunde.

Restaurantul este foarte usor de gasit, in centrul vechi al Constantei, la intersectia principalei artere comerciale strada Stefan Cel Mare cu strada Mircea Cel Batran, calea de acces a portului turistic Tomis catre oras. Din Statiunea Mamaia se poate ajunge in cateva minute.

Adresa:
Stefan Cel Mare 4 colt cu Mircea cel Batran 94
Tel 0732 190 990
Telefax 0241 615 315
rezervari@cafecafe.ro