studentie.ro  » timp-liber » restaurante » RESTAURANT CAFFE LATTE

RESTAURANT CAFFE LATTE

Publicat: 03 Mai 2007 | Vizualizari: 3030

Adresa : Oras Bucuresti , Str . Bd . Schitu Magureanu , Nr . 35
Telefon : 0213143834 , 0213143800 , 0744333100
Adresa de mail : office@caffelatte.ro
Descriere :
Caffe Latte Wine Bar este un restaurant care continua traditia mancarii tipice italiene, asa numita dieta mediteraneana, adaugand creativitatea tipica italian style.

In restaurantul nostru se pot manca paste ca, de exemplu, linguine cu homari in busara, paccheri cu ragout de fructe de mare si multe alte formate de paste DE CECCO. Sa nu uitam de felul doi cu peste precum sepie in umido in stil veneto, lup de mare gratinat sau in folie de aluminiu, fructe de mare proaspete; salate proaspete si dietetice condimentate cu cele mai bune uleiuri de masline extravirgine italiene; felul doi cu carne de manzat si muschi de vita din America de Sud. Ar fi pacat sa nu va indulciti putin cu deserturile noastre tiramisu, crostatina de mere, creme brulee sau capsuni cu crema Chantilly.
Stafful si lo chef Renzo va asteapta pentru a va servi cu profesionalitate si pasiune pentru bucataria italiana.
Conceptul de Wine–Bar, foarte la moda in Italia de cativa ani, incepe sa se raspandeasca si in alte tari ale lumii. Wine-Bar nu inseamna doar un bar unde se pot bea mai multe tipuri de vin, nu este o enoteca, ci un restaurant unde se mananca foarte bine si unde se poate bea un vin bun.

Acelasi lucru se intampla si la Caffe&Latte Wine Bar Restaurant: s-a creat un local deosebit, cu un ambient modern si in acelasi timp invitant, unde se pot manca feluri tipice italiene, foarte bune si foarte apreciate in toata lumea, si unde se poate degusta un pahar de vin italian, al unora dintre cei mai buni producatori ca MARCHESI DE FRESCOBALDI sau CONTI DI ATTEMS.In perioada estiva, pe terasa, va va fi servita o bere originala PERONI NASTRO AZZURRO.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00