studentie.ro  »  Timp liber  »  Restaurante  »  RESTAURANT CONIC

RESTAURANT CONIC

2/25608
calendar_month 22 Mai 2007, 00:00
Adresa : Oras Bucuresti , Str . Campia Libertatii , Nr . 54 , Sector 3
Telefon : 0213248192 , 0722608070
Adresa de e-mail : office@restaurantconic.ro
Descriere :
Am inaugurat in anul 1997 restaurantul CONIC in cartierul Titan, la intersectia dintre str.Campia Libertatii si strada Sapte Drumuri, foarte aproape de patinoarul “23 august", cu dorinta sincera de a oferi servicii de calitate superioara celor ce doresc sa manance foarte bine, foarte ieftin si in conditii deosebite de ambient si curatenie.
De atunci am imbunatatit periodic calitatea serviciilor pentru clientii nostri, adaptandu-ne permanent dorintei acestora.
Filozofia noastra a fost intotdeauna aceea de a ne satisface clientii, de a le oferi mancare ca la mama acasa, gatita in cele mai bune conditii de igiena si de calitate.
Sinceritatea si transparenta ne-a ghidat mereu in relatia cu clientii nostri si acum suntem mandri sa avem un portofoliu bogat de clienti fideli care au incredere in noi si care aleg sa isi petreaca cele mai speciale momente din viata lor la restaurantul CONIC.
Multi clienti revin cu placere in restaurantul nostru o data ce vin pentru prima oara.
Calitatea produselor noastre este combinata cu preturi foarte avantajoase, facand astfel oferta restaurantului CONIC imbatabila !
Am creat o atmosfera linistita si placuta, respectand intimitatea clientilor nostri si asigurandu-ne ca se vor simti foarte bine.
Muzica de ambient contribuie la randul sau la crearea starii de relaxare mult dorite dupa o zi de munca sau de buna dispozitie din timpul week-endului.
Oferta noastra pentru mese festive de orice fel este foarte atractiva !
Va asteptam la restaurantul CONIC pentru a va convinge ca merita sa reveniti iar si iar si iar …
Va stam oricand la dispozitie !