studentie.ro  »  Timp liber  »  Restaurante  »  RESTAURANT CONTESA

RESTAURANT CONTESA

2/25628
calendar_month 22 Mai 2007, 00:00
Adresa : Oras Bucuresti , Str . Sibiel , Nr .5 , Sector 4
Telefon : 0213317171 , 0722244214
Adresa de email : eugenia.scutelnicu@contesa.ro
Descriere :
Restaurantul Contesa situat in Bucuresti intr-o zona special aleasa a fi linistita si-a deschis portile in anul 1993. Tipul clasic al restaurantului ofera amatorilor de acest gen un cadru adecvat meselor de afaceri si o ambianta placuta pentru clipele de relaxare. Specificul restaurantului este romanesc si international.
In anul 2002 restaurantul a fost extins si reamenajat astfel incat acum este format din doua saloane diferit decorate care la nevoie pot fi transformate intr-un salon unic cu o capacitate de 100 de persoane ideal pentru mese festive, de protocol etc. Pe timpul verii restaurantul este prevazut cu o terasa a carui capacitate este de 40 de locuri.
Personalul restaurantului, atent selectionat si de specialitate asigura buna desfasurare a intregii activitati. Restaurantul este prevazut cu aer conditionat si ventilatie. Pentru alte detalii accesati paginile siteului nostru.
Va putem oferi atat preparate specific romanesti, cat si si preparate din bucataria internationala: gustari calde si reci, supe, ciorbe, consommeuri, creme, preparate din peste, vita, porc, pui. Pentru mai multe detalii puteti urmari meniul nostru.
La reusita unei ambiante cat mai placute participa si formatia restaurantului cu o gama diversa de melodii de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala.
Restaurantul Contesa va pune la dispozitie serviciul de catering la domiciliul clientului pentru festivitati, receptii sau alte evenimente. Acest serviciu include toate facilitatile necesare pentru organizarea unui cadru festiv in spatii care nu sunt in mod special destinate acestui tip de eveniment.