studentie.ro  »  Timp liber  »  Restaurante  »  Restaurant Cosmopolitan Downtown

Restaurant Cosmopolitan Downtown

9/93732
calendar_month 03 Dec 2010, 00:00
Cosmopolitan Downtown ofera reduceri speciale pentru studenti. Vino cu carnetul de student si beneficiezi de Internet Wireless si Laptop gratuit, bauturi la preturi promotionale - Expresso - 3.5 ron, Croissant - 1.5 ron - si 50% reducere la specialitatile Down Town.

Daca ti se face foame, poti manca o salata Cosmopolitan cu numai 10 ron, un Sandwich Club cu cartofi prajiti la 9 ron si Prajitura casei la 11 ron.Despre Club:
Cosmopolitan Downtown te intampina cu liniste reconfortanta, muzica in surdina ce te va ajuta sa te concentrezi asupra delicateselor din farfurie si vei putea lega o conversatie coerenta cu partenerul de masa.

Cosmopolitan Downtown este un loc unde gasesti un vin bun si, de ce nu, este un loc unde iti poti petrece timpul liber, la un pahar cu prietenii sau colegii de facultate.Meniu:
Meniul este specific bucatariei de provenienta italiana, o imbinare perfecta intre bucate bine alese si o prezentare spectaculoasa. La acestea contribuie din plin si bucatarul sef, pasionat de arta culinara si posesor al unui talent artistic folosit din plin la prezentarea preparatelor. Amplasat central, dar totodata intr-o loc discreta restaurantul Cosmopolitan Downtown este o loc care nu poate fi trecuta cu vederea.

Locul ideal pentru o iesire cu prietenii din campus, unde carnetul de student iti aduce reduci la mancare si bauturi, laptop si wireless gratuit.

Program Luni-Duminica: 08:30 - 24:00

Contact:
Bd. Dacia, nr. 19, sect. 1, Bucuresti
Telefon: 021 650 20 15
Mobil: 0731 528 131
E-mail: office@restaurantcosmopolitan.ro

Citeste oferta completa de reduceri a restaurantului: