studentie.ro  » timp-liber » restaurante » RESTAURANT HIGH LIFE

RESTAURANT HIGH LIFE

Publicat: 02 Mai 2007 | Vizualizari: 2235

Adresa : Oras Bucuresti , Str . Grigore Alexandrescu , Nr . 6
Telefon : 0213173973 , 0722373387
Adresa de mail : office@high-life.ro
Descriere :
Cladirea care adaposteste restaurantul High Life este construita la inceputul secolului XIX si este certificata ca fiind monument istoric. Aici a fost pana in anul 1830 Hanisorul Sf. Sava, unul din locurile de intalnire ale protipendadei bucurestene, iar dupa aceasta data a devenit resedinta boiereasca. Cladirea si-a pastrat arhitectura initiala si in anul 2003 a fost restaurata integral, redandu-i-se destinatia initiala de loc de intalnire al personalitatilor culturale si politice.
De ce High-Life? Numele a fost dat dupa fostul BISTRO HIGH-LIFE, bistro ce a functionat in piata romana in perioada interbelica . Daca vreti sa traiti atmosfera Micului Paris si sa va bucurati de bucatele romanesti si internationale servite la noi va asteptam cu cea mai mare placere.Dar nu numai . echipa noastra stie sa petreaca asadar daca aveti un eveniment de organizat nu ezitati sa ne contactati! Daca v-ati saturat de seri nereusite-la restaurante impersonale incercati-ne. Un personal amabil impreuna cu un manager responsabil si intotdeauna acolo vor avea grija sa aveti o seara placuta.
 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00