studentie.ro  » timp-liber » restaurante » RESTAURANT MILITAR

RESTAURANT MILITAR

Publicat: 03 Mai 2007 | Vizualizari: 1532

Adresa : Oras Bucuresti , Str . Constanti Mille , Nr . 1-3
Telefon : 0213143735 , 0213142712
Adresa de mail : rmb@presamil.ro
Descriere :
Se poate aprecia ca Restaurantul Militar Bucuresti are un trecut istoric si traditional in peisajul vietii militare si in peisajul urbanistic al capitalei, avand in vedere existenta lui in timp, functionarea intr-un spatiu cu o pozitie si o arhitectura deosebita, participarea la evenimente de inalta tinuta de protocol, artistica si servicii.
Restaurantul Militar Bucuresti gazduieste din totdeauna multiple activitati de protocol, receptii, dineuri, cocktailuri, mese festive organizate de conducerea Ministerului Apararii Nationale, precum si in scopuri familiale de catre cadrele militare sau de marele public, fiind apreciat pentru ambianta si ospitalitatea oferita cat si pentru calitatea serviciilor de inalta tinuta prestate de oamenii care muncesc aici, pentru care primesc numeroase mesaje de apreciere si multumiri.
Atat Restaurantul Militar din Bucuresti cat si filialele acestuia, prin activitatea desfasurata, a servit la intarirea imaginii armatei in randul unitatilor de profil, in randul consumatorilor, a publicului larg, precum si al beneficiarilor de servicii.
Intr-un program de functionare 12:00-24:00 se asigura prepararea unui larg sortiment din bucataria traditional romaneasca si cea internationala. 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00