RESTAURANT PRAHOVA PLAZA, PLOIESTI
1/13499
calendar_month 03 Iul 2009, 00:00
E timpul sa te rasfeti!

Recomanda locul

Adresa: Ploiesti, Str. C. D. Gherea, Nr. 11 (Centrul civic)

Telefon: 0244 526 850

Hotelul dispune de doua restaurante, cu aproximativ 100 de locuri fiecare in care se pot servi preparate culinare traditionale si de asemenea un vast meniu international bine pregatit de maestrul nostru bucatar.

Fie ca sunteti la o intalnire de afaceri, doriti o masa cu prietenii sau o cina romantica in locuri deosebite, restaurantele noastre cu personalitate, mancaruri ispititoare si ambianta unica va vor satisface cele mai exigente gusturi.

Salon Restaurant National
Distinct, elegant si discret, va ofera o varietate de preparate si delicatese, de la minunatele preparate romanesti la cele mai rafinate preparate ale bucatariei europene insotite de o muzica discreta, bauturi fine si vinuri de soi.

Restaurantul organizeaza in conditii deosebite eneimente de neuitat, receptii, cocktail-uri, banchete, nunti, aniversari sau cine festive.

Salon Restaurant Turist
Pastrand aceeasi nota de eleganta cu restul hotelului, in tonuri deschise de culori, este spatiul perfect pentru intalniri de afaceri, servirea pranzului sau cina la lumina lumanarilor.

Veti avea parte de cele mai rafinate preparate culinare si bauturi.
Aquarium Bar
Aquarium Bar este locul unde te poti retrage cu prietenii, poti avea o discutie amicala, in care poti savura o bautura fina, totul pe un fundal sonor placut.