studentie.ro  » timp-liber » sport » CLUB DANS - ASOCIATIA CLUBUL DANCE IMPACT

CLUB DANS - ASOCIATIA CLUBUL DANCE IMPACT

Publicat: 10 Mai 2007 | Vizualizari: 5870

Adresa: Oras: Bucuresti, Sector 3, Str. Rebreanu Liviu, Nr. 15, Bl. N3, Ap. 117
Telefon/Fax: 021/335.33.45
Mobil: 0722.432.140
Mial: ioana_ciocoiu@yahoo.com
Reprezinta un club tanar infiintat in anul 1999 are in randurile sale 30 dansatori legitimati si peste 200 dansatori ce invata dansul din placere.
In intreaga lume dansatorii sunt diferentiati pe clase, in functie de nivelul de pregatire si performanta , incepand cu cel mai mic nivel, clasa E, pana la clasa S (internationala) respectiv E, D, C, B, A ,S.
De asemenea sportivii sunt grupati pe sapte categorii de varsta, astfel: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, peste 35 ani.
Dansul sportiv prezinta patru discipline:
- Sectiunea dansurilor STANDARD: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick-Step.
- Sectiunea dansurilor LATINO-AMERICANE: Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive;
- 10 DANSURI (cuprinzand toate dansurile intr-o singura competitie);
- FORMATII: alcatuite de regula din 8 perechi, ce danseaza Standard sau Latino-americane.
Marea Britanie a dominat acest sport inca de cand dansatorii au parasit vechile saloane de bal neincapatoare si s-au mutat in marile arene si sali de dans cu melodii moderne de Vals, Quickstep, Tango si Foxtrot, toate acestea cunoscute si sub numele de dansuri "STANDARD".
Dintr-un studiu recent reiese ca oamenii in general, prefera un anumit stil, caracteristic unei anumite tari; Asadar, ar putea germanii, de exemplu,
sa danseze ca italienii ? ... sau japonezii ca englezii? ... se pare ca nu. Este o realitate faptul ca omul este influentat de mediul in care traieste si-si dezvolta stilul de dans.
Cultura, de asemenea, are o mare influenta asupra temperamentului si stilului unei persoane.
Fiecare valoare si personalitate, in orice imprejurari, merita dezvoltata si promovata. Astfel vom avea o diversitate de stiluri pline de farmecul si personalitatea lor proprie ce ofera un inalt grad de spectacol.
Antrenori:
- Profesor IOANA CIOCOIU - Presedinte - Tehnician si tactica in Dans Sportiv
- Profesor CATALIN RADU - Vicepresedinte - Pregatire fizica generala
- Profesor TEODOR CIOCOIU - Pregatire artistica si balet
In cadrul clubului activeaza ca profesor de balet si Teodor Ciocoiu solist al Operei Nationale din Bucuresti si absolvent al celei mai titrate scoli de balet din lume Kirow Academy of Balet din Washington U.S.A.
Dupa o perioada de 1 an in care profesorii clubului au predat in tari precum Anglia, Franta, Italia si Japonia, s-au reintors la sfarsitul anului 2003, iar in februarie 2004 au repus bazele clubului.
Inscriere Cursuri:
Program - Antrenamentele se desfasoara zilnic pentru grupa de performanta si de doua ori pe saptamana pentru grupele de incepatori.
Cursurile noastre sunt deschise pentru orice doritor care vrea sa intre in frumoasa lume a dansului.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00