CLUBUL DE DANS LETS DANCE
1/1194
calendar_month 07 Dec 2006, 00:00
Istorie
Scoala de dans "Let`s Dance" s-a infiintat in 2004; pe 13 martie au avut loc primele lectii de dans! Istoria noastra este reprezentata de momentele minunate pe care le-am trait alaturi de cei care vin la cursuri, de petrecerile pe care le-am facut impreuna, de excursiile in care am mers, de prieteniile care s-au legat in sala noastra! Suntem mandri de ceea ce facem si nu intentionam sa ne oprim prea curand !
Cursantii
Let`s Dance! Scoala noastra organizeaza, in primul rand, cursuri de dans pentru adulti (avem o conditie de varsta minima de 16 ani)! Caracterul predarii este unul social! La grupele de incepatori, se pune accent pe divertisment, nu pe competitie! Ne pregatim pentru nunta, discoteci, petreceri, nunti, fun, si nu pentru concurs (diplome, cupe, campioni si campioane, nervi, stres)
Personajele principale
Oferim cursuri de dans pentru adulti cu salsa, rueda, merengue, bachata, tango argentinian, dans sportiv: samba, cha cha cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, vals vienez (valsul miresei la nunta), tango s.a.m.d.!
E-mail: letsdance@letsdance.ro
Telefon: 0721.298.160 (Radan Sorin, instructor dans)
Locatia: Scoala Generala nr. 115 Calea 13 Septembrie, nr.177, sector 5, Bucuresti