studentie.ro  » timp-liber » sport » CLUBUL DE DANS PYGMALION

CLUBUL DE DANS PYGMALION

Publicat: 07 Mai 2007 | Vizualizari: 4992

Adresa:Oras: Bucuresti, Sector 3, Str. CIUCEA, nr.5
Telefon:
Valentin Butanche:0722.58.62.33
Miruna Dumitrescu: 0721.25.02.86 telefon/fax 021-634.51.81
Gabriela Ionita: 0722.23.33.65
Mail:
valentin.butanche@gmail.com
miruna.dumitrescu@gmail.com
pygmaliondance@gmail.com
Clubul de dans Pygmalion se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, fara limita de varsta, care doresc sa ia parte la unul dintre cele mai frumoase fenomene in continua expansiune in Romania, dansul sportiv. Clubul de dans sportiv Pygmalion a fost infiintat in aprilie 2002 de o echipa de entuziasti si iubitori ai dansului sportiv. Grupa de performanta este antrenata cu daruire de Valentin Butanche.
PRESEDINTE: Valentin Butanche
Valentin Butanche are o istorie impresionanta in ceea ce priveste dansul sportiv, dar si un palmares pe masura care sa o dovedeasca. Acesta a participat atat la Campionate Nationale, cat si la Campionate Europene si Mondiale, castigand multe dintre acestea si fiind un nume rasunator in acest sport.
- Absolvent al Scolii Nationale de Antrenori, 2004
- Arbitru de Clasa Hobby, E, D, C.
Palmares personal:
- Participari Nationale:
1993Locul I la prima Editie a Campionatului National –Junior 1
1996 – Locul II, Campionatul National
1997 - Locul II, Campionatul National (Latino)
1997 - Locul II, Campionatul National (Standard)
1998 – Locul I, Campionatul National (Latino)
1998 – Locul II, Campionatul National (Standard)
1999 - Locul II, Campionatul National (Standard)
1999 - Locul II, Campionatul National (Latino)
2000 - Locul II, Campionatul National (Latino)
2000 - Locul II, Campionatul National (Standard)
- Participari la competitii IDSF:
German IDSF Open – Mannheim, 1994, 1996, 1997
Moldova IDSF Open – Chisinau, 1998, 1999, 2000
- Participari la Campionate Europene si Mondiale:
IDSF World Championship – Russia, Novgorod, 1998
IDSF World Championship – Austria, Vienna, 1999
IDSF European Championship – Austria, Innsbruck, 1997
IDSF European Championship – Slovakia, Bratislava, 2000
- Participari la Campionate Europene si Mondiale de formatii:
Olanda, World Team Championship
Germania, Berlin, World Team Championship
Germania, Stuttgart, European Team Championship
VICEPRESEDINTE: Miruna Dumitrescu
DIRECTOR: Gabriela Ionita
Palmares
- Stan Adrian - Marin Simona
Locul II, categoria 16-18 ani, clasa D, Campionatul National 2002
Locul IV, clasa D, sectiunea Standard, Cupa Hobby Dance 2003
Locul I, clasa D, sectiunea Latino, Cupa Pygmalion 2004
Locul III, clasa D, sectiunea Standard, Cupa Pygmalion 2004
- Biclineru Alin - Dunareanu Raluca
Locul II, categoria 19-35 ani, clasa E, Campionatul National de Dans Sportiv 2003
Locul II, categoria 16-35 ani, clasa E, Cupa Stelele Dansului 2003
- Chirila Vlad - Panait Ana
Locul VI la categoria 16-35 ani, clasa E, Braila 2004
- Calin Alexandru - Iulia Bejan
Locul II, Festivalul Studentesc 2003
Locul, III, clasa E, Campionatul National, Brasov 2002
- Nicolae Teodorescu-Andreea Anghel
Locul I, Cupa Braila 2004
Locul II, Cupa Pygmalion 2004
- Velicu Alexandru - Falcos Roxana
Locul III, categoria 16-35 ani, clasa Hobby, Cupa Voluntari 2004
- Botoaga Iulia - Bogdan Voicu
Locul I 6-9 ani Hobby Craiova 2004
Locul I, 6-9 ani, clasa Hobby, Cupa Voluntari 2004
Locul VI, 6-9 ani, clasa E, Cupa Bucuresti 2005
Locul VI, 6-9 ani, clasa E, Cupa Pygmalion 2005
- Ion Adriana - Dorobantu Andrei
Locul II, 12-15 ani, clasa Hobby, Cupa Pygmalion 2004
Stilurile parcurse pe durata cursurilor: vals englezesc, vals vienez, tango, samba, cha-cha-cha, jive si ca o noutate oferita cursantilor, elemente/pasi de baza din tangoul argentinian si dans traditional irlandez.
Impreuna cu instructorii asociatiei, organizam:
Cursuri de dans pentru copii, adolescenti si adulti sustinute de multiplul Campion National Valentin Butanche:
Adresa: str. Parincea nr.2-4, Sector 4, Scoala Generala nr. 113
orar: luni 18.30 - 20.00
joi 18.30 - 20.00
Adresa: Hotel Parc(zona de nord) - Harta
orar: marti 17.30 - 20.30
vineri 17.30 - 20.30
Adresa: Str. Nasaud nr. 93 sector 5 - Harta
orar: sambata 16.00 - 17.00
duminica 12.00 - 13.00
Clubul de dans sportiv Pygmalion vine in intampinarea celor care vor sa descopere ritmul valsului vienez oferind urmatoarele pachete:
Pachet Nunta Silver: 5 sedinte vals vienez - dansul miresei
Pachet Nunta Gold: 7 sedinte vals vienez - dansul miresei, 2 perechi dansatori profesionisti pentru eveniment
Pachet Nunta Platinum: 9 sedinte dans + 3,4 perechi dansatori profesionisti pentru eveniment
Cantonament
Inscrierile se pot face de pe pagina de contact. Cantonamentul se va desfasura intre 20 si 26 august 2007.
Antrenori/Instructori
Instructorii clubului sunt recunoscuti de Federatia Romana de Dans Sportiv; acestia predau in gradinite si fac de asemenea parte din grupa de performanta a clubului. Sunt tineri, dedicati si asteapta cu nerabdare primele rezultate ale micutilor.
- Antrenor gradul 3: Valentin Butanche
- Antrenor gradul 5: Adrian Stan
- Instructor 2: Dumitru Andra
- Instructor 2: Chirila Vlad
Evenimente
In afara competitiilor nationale, membrii clubului Pygmalion au fost invitati sa ia parte la numeroase evenimente.
- Emisiunea "Dansez pentru tine" editia a II-a
- Mega Show la Buftea, cu Loredana!
Loredana a sustinut un concert live de zile mari cu piese de pe cel mai nou album al sau dar si cu hituri de pe albume mai vechi, fiind acompaniata de 4 membri ai Clubului Pygmalion. Adrian Stan, Andra Dumitru, Paul Serban si Andreea au dansat alaturi de Lori, intr-un show a carui coregrafie a fost semnata de Valentin Butanche.
- Aparitii in presa;
- Seara Cubaneza la Cigar Club, Hotelul Hilton;
- Actiuni organizate cu ocazia zilei de 1 iunie de primariile sectoarelor 3 si 4;
- Aparitii in emisiuni ale postului de televiziune Antena 1, National TV, TVRM, TvR 1;
- Balul de caritate organizat la Muzeul de Arta al Romaniei 2003;
- Lansare de produse Capra Nera 2003, 2004, 2005;
- Balul de caritate organizat de Greek Ladies Association "Philoptochos" - Marriott 2005;
- Corporate Citizen Awards & Celtic Celebrations 2005 - eveniment organizat de publicatia de limba engleza Bucharest Business Week in 7 orase din tara.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-16 00:00:00 - 2022-05-17 00:00:00