studentie.ro  »  Timp liber  »  Sport  »  CONCURSUL TOTONNE DE BOULDERING LA PISCINA ESTE DESCHIS ANUL ACESTA SI PUBLICULUI

CONCURSUL TOTONNE DE BOULDERING LA PISCINA ESTE DESCHIS ANUL ACESTA SI PUBLICULUI

2/27103
calendar_month 04 Iul 2007, 00:00
Daca esti nevoit sa ramai in acest weekend in Bucuresti, nu fii necajit. Poti alege sa te racoresti la strand sau, si mai bine, sa te si distrezi in acelasi timp, mergand la concursul Totonne de bouldering in piscina.

Sambata, 7 iulie 2007, incepand cu 9:00 si pana noaptea tarziu, se va desfasura in Bucuresti, pe marginea unei piscine din Pipera (vezi harta), concursul Totonne `Pool Bouldering`. Pe langa probele de bouldering, va mai fi si un concurs de slackline.


Asta inseamna peste 15 ore de super distractie pentru toata lumea. Concurentii isi vor incerca puterile si indemanarea la panoul de bouldering ridicat desupra piscinei, precum si abilitatile echilibristice, la concursul de slackline. In pauzele de concurs, publicul va putea face incercari la panoul de bouldering, precum si la slack line, pentru ca in final sa se tina si un concurs pentru public, la panoul de bouldering,

Pastrand traditia inceputa de Totonne de a oferi un adevarat concurs imbinat cu un eveniment artistic, o piesa de pantomima surpriza se va desfasura dupa concurs. Piesa va fi interpretata de Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru.

Seara se va incheia cu o super petrecere langa piscina, care va tine pana in zori.

Slacklining este un sport de echilibru care utilizeaza o sfoara de nailon intinsa intre doua puncte de ancorare.

De aceasta data coarda va fi intinsa peste o piscina. Cei care nu vor reusi...

Mai multe detalii pextrem.ro