OFF ROAD URBAN 4X4 LA POLUS CENTER CLUJ
1/14251
calendar_month 07 Sep 2009, 00:00
URSUS ALCOHOL FREE TRACK, singurul off-road urban din Europa, s-a dovedit un mare succes in Decembrie 2008 la Bucuresti. Motiv pentru care, editia a doua URSUS ALCOHOL FREE TRACK se va desfasura la Cluj in 2009, chiar unde a luat nastere Regele Berii in Romania.

Evenimentul aduce in atentia iubitorilor de 4x4 o competitie veritabila de off-road urban, in care pasionatii vor trebui sa faca fata provocarilor orasului. Ca si editia de la Bucuresti, URSUS ALCOHOL FREE TRACK, traseul competitiei va fi un trial care va imbina obstacolele naturale cu cele artificiale: metal, beton, cauciuc, semifabricate, constructii abandonate.

Timp de 3 zile pasionatii de 4x4 se intalnesc in cea mai mare competitie a anului URSUS ALCOHOL FREE TRACK. Adrenalina va atinge cote maxime in perioada 25 - 27 septembrie 2009, unde fiecare zi este rezervata cate unei categorii de concurs: Hobby, Open si Extrem. Cele trei etape aflate in concurs sunt determinate de gradul diferit de dificultate a traseului cu care echipajele inscrise se vor confrunta.

URSUS ALCOHOL FREE TRACK debuteaza vineri, 25.09.2009 prin competitia adresata clasei Hobby la care pot concura masini nepregatite (standard) sau putin pregatite si care vor avea de infruntat un traseu de dificultate medie.

Sambata, 26.09.2009, competitia continua la categoria Open, in care pilotii vor avea de parcurs un traseu cu un grad de dificultate mediu spre greu.

Duminica, 27.09.2009, in ultima zi a competitiei URSUS FREE TRACK, masinile inscrise la confruntarea `Extreme` vor avea de infruntat un traseu dur. Finalistii acestei categorii nu vor fi decat cei mai experimentati!