studentie.ro  »  Timp liber  »  Sport  »  PISCINA OLOMPICA DE LA HOTELUL PALM BEACH DIN CONSTANTA

PISCINA OLOMPICA DE LA HOTELUL PALM BEACH DIN CONSTANTA

2/26570
calendar_month 18 Iun 2007, 00:00
Contact: Hotel Palm Beach, Mamaia, Constanta
TEL: +40-241-607900
FAX : +40-241-607909
E-MAIL : office @palmbeachhotel.ro
In aprilie 2007, in incinta hotelului "Palm Beach", a avut loc inaugurarea primei piscine olimpice din Constanta.
Centrul Spa a fost realizat dupa anumite principii, pentru a putea oferi, pe langa relaxare si evadarea din grijile cotidiene, conditii de igiena si confort maxim.

Centrul cuprinde doua piscine, una pentru adulti, care este semiolimpica si are 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,90 metri inaltime, si o a doua, realizata special pentru copii, ce are 5 metri lungime, 4 metri latime si 0,60 metri inaltime. Unul dintre principiile dupa care se ghideaza conducerea hotelului este de a oferi cele mai bune servicii membrilor clubului.
Piscinele sunt intretinute cu cea mai mare grija, iar apa este tratata si filtrata conform normelor si standardelor internationale. Centrul a fost conceput in ideea de a oferi clientilor un nivel ridicat de confort si siguranta si are ca facilitati cabine de schimb prevazute cu sistem de inchidere, fie pentru o intreaga familie, fie individuala. Cele 66 de cabine sunt strategic pozitionate pentru a oferi cat mai mult spatiu pentru relaxarea clientilor.
Pe langa placerea de a inota in piscina, cei dornici se pot relaxa la sauna sau pot opta pentru unul dintre masajele si tratamentele faciale sau corporale pe care "Spa Center" le ofera.