studentie.ro  » timp-liber » sport » RED BULL 1000 TRAILS

RED BULL 1000 TRAILS

Publicat: 20 Feb 2008 | Vizualizari: 1342

Xventure Offroad Romania si moto-clubul Crazy Bike Sibiu organizeaza in perioada 22 - 24 februarie 2008, in statiunea Paltinia de langa Sibiu, cea de-a doua editie a raliului de snowmobile aRedBull1000trailsa. Competitia debuteaza vineri, 22 februarie, ora 19.00 cu un spectaculos prolog de noapte desfasurat pe un circuit amenajat pe partia aComandaa (prima partie de schi din statiune). Peste 60 de impatimiti ai acestui sport s-au inscris deja in grila de start, iar participantii din acest an vor reprezenta tari precum Slovenia, Slovacia , Austria , Polonia, Cehia si Romania.


In cazul in care doriti declaratii, fotografii sau imagini filmate de la prima editie a raliului, va putem pune la dispozitie. Contact: Badiu Cristina, mail: cristinab@xventure.net.


Xventure Offroad Romania este o organizatie fondata de Martin Freinademetz An anul 2003. An toti acesti ani a derulat numeroase proiecte de promovare a conceptului off-road An Romania. De cinci ani organizeaza raliul de Hard Enduro al Redbull Romania.


Desfasurandu-se in zonele de munte din jurul Sibiului, competitia reprezinta o adevarata provocare pentru toti riderii. Datorita dificultatii traseului si gradului ridicat de tehnicitate, raliul se bucura in fiecare an de participarea a peste 150 de concurenti din toata Europa. Un alt proiect promovat de Xventure este o competitie de ski si snowboard extrem, INFERNO, ce se va desfasura in acest an in data de 8 martie in Muntii Fagaras, zona Balea Lac.

www.xtrem.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00