studentie.ro  » timp-liber » sport » RED BULL X-FIGHTERS EXHIBITION LA BUCURESTI!

RED BULL X-FIGHTERS EXHIBITION LA BUCURESTI!

Publicat: 03 Iul 2009 | Vizualizari: 1628

Pe 4 iulie, 4 rideri de top din scena FMX-ului vor face o demonstratie de zile mari in fata Casei Poporului.
Freestyle motocross (FMX) este poate cel mai spectaculos sport extrem de pe planeta. Rideri neinfricati executa salturi de zeci de metri, atat in inaltime, cat si in lungime, in timpul carora executa trickuri care de care mai complicate, lasand spectatorii cu gura cascata.
Red Bull X-Fighters World Tour este cel mai prestigios si mai respectat turneu de FMX, un echivalent al Ligii Campionilor la fotbal. Rideri de top scot din maneca cele mai tari trickuri in locuri spectaculoase (de la arene de corida sau rodeo la sambadromul din Rio, de la castele medievale din Irlanda la cariere de piatra adanci de sute de metri).
Pe langa Red Bull X-Fighters World Tour, talentatii rideri fac demonstratii in capitale din fiecare colt al lumii, intr-un proiect unic, intitulat Red Bull X-Fighters Exhibition Tour, o demonstratie de FMX adevarat, descinsa direct din competitia internationala. Toate acestea, pentru a incanta publicul cu cele mai nebunesti trickuri si pentru a duce mai departe istoria Red Bull X-Fighters.
Piata Constitutiei din capitala va fi scena unei sesiuni incitante de FMX. 4 rideri vor executa trick dupa trick incepand cu ora 19:00.

Intrarea este libera.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00