SALA DE FITNESS - CLUB ESSENZA
calendar_month 16 Apr 2007, 00:00
ADRESA: Oras: Bucuresti, sector 2; Sos. Mihai Bravu nr. 175,
Tel. (0040-21)326.50.09;
326.50.11;
Fax 326.39.77
Mail: office@essenzaclub.ro
Dotari: Sala de fitness, sauna, masaj, intrare pe baza de abonament lunar sau plata zilnica; bar
Multitudinea serviciilor oferite in cadrul clubului Essenza insotite de eleganta, profesionalism, calitate, determina majoritatea clientilor sa petreaca in acest loc, cea mai mare parte din zi.
Aspectul fizic este cel mai important, drept pentru care instructorii nostrii au cea mai buna pregatire pentru a va mentine in forma, sala noastra fiind dotata cu cele mai moderne si performante aparate.
Sala de aerobic poate fi inchiriata pentru repetitii.
La fiecare 10 abonamente, al 11-lea este gratuit.
Va puteti relaxa dupa o zi de lucru cu o sedinta de sauna finlandeza, al carei aspect, amenajare interioara si accesorii intregesc imaginea unei saune de bun gust si reconfortanta.
Campionul bronzarii rapide, Ringo Blue (SPORT ARREDO), cu ajutorul celor 48 de tuburi turbo, va confera un bronz de invidiat
Doresti o schimbare de imagine? Doresti un par mai lung si mai bogat? Atat extensiile la cald, cat si extensiile la rece iti indeplinesc aceasta dorinta. Stilistii Essenza satisfac toate gusturile in materie de hairstyling si sunt la curent cu toate tendintele. Acorda-le incredere, lasa-te pe mana lor si vei fi o alta persoana. Esti un diamant neslefuit iar ei iti vor reda stralucirea!
Esenta dumneavoastra sta fara doar si poate in hainele care poarta marca ESSENZA. Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a va indeplini acest vis!
Amplasat la ultimul etaj, barul va transpune intr-o atmosfera romantica prin decorul sau deosebit. Va puteti relaxa savurand unul dintre cocktail-urile preparate special pentru dumneavoastra.
Barul poate fi inchiriat pentru organizare de evenimente.