SALA DE FITNESS - CLUB MIRAMAR
calendar_month 17 Apr 2007, 00:00
ADRESA: Oras: Bucuresti; sector 2, Blv. Chisinau, nr. 6
Tel. 255.04.36;
0744 588 204
Fax 255.10.25
Mail: info@clubmiramar.ro
Clubul Miramar ofera servicii de infrumusetare, intretinere si recuperare, activitati sportive, mondene si de agrement, cursuri de scurta durata calificare profesionala, clinica fizioterapie umana si clinica veterinara, piscina, sala de fitness, sala de forta, restaurant, bar.
Sala de fitness: dotata cu aer conditionat, aparatura ultramoderna, multifunctionala, furnizata de firme de specialitate, climat audio-video muzical pentru a efectua cu placere exercitiile, personal specializat in domeniu.
Program: de luni pana vineri intre orele 9-21, sambata si duminica intre orele 9-13.
Sala de gimnastica aerobica: echipata in mod corespunzator, pentru ca exercitiile sa fie executate cat mai corect, aer conditionat, exercitiile fiind usor de efectuat .
Program: de luni pana vineri intre orele 9-21, sambata si duminica intre orele 9-13.
Sala de forta: dubla, echipata cu aparatura ultramoderna, profesionala, conceputa special pentru fiecare grupa de muschi. Poate fi folosita atat de cei care vor sa practice culturismul ( fara a apela la steroizi) cat si pentru mentinerea sau cresterea masei si a tonusului muscular. Sala dispune de aer conditionat.
Program: de luni pana vineri intre orele 8-21:30, sambata intre orele 8-20, iar duminica intre orele 8-14.
Piscina: bazin semiolimpic acoperit, modern, toate accesoriile, apa tratata corespunzator, cu sistem de improspatare, filtrare, recirculare continua, temperatura constanta 28-29 de grade, functionabil tot anul. Instructori specializati, cursuri de initiere inot pentru toate varstele. Inot terapeutic, de relaxare, recuperare, inviorare, sport, antrenarea circulatiei sangvine, efecte garantate ale inotului.
Program: de luni-sambata intre orele 8-21, duminica intre 8-2.