SALA DE FITNESS - WORLD CLASS HEALTH ACADEMY
calendar_month 27 Apr 2007, 00:00
ADRESA: Oras: Bucuresti, sector 5, Calea 13 Septembrie, nr. 90
Tel. 403.09.00;
Fax 403.09.07
Dotari: Fitness, masaj, jacuzzi, solar, piscina, squash, antrenori personali specializati; intrare pe baza de abonament.
World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.
World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.
Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.
Antrenamente de fitness de grup
Multe forme de antrenament dau rezultate mai bune daca sunt efectuate in cadrul unui grup, sub indrumarea unui instructor. World Class Health Academy a inlocuit aerobicul traditional cu antrenamente de fitness de grup precum yoga, kick-boxing, dans aerobic, ciclism, streching, adaptate celor mai diferite nevoi: Fie ca sunteti avansati sau incepatori, foarte tineri sau adulti, veti gasi ceva care sa vi se potriveasca. Acest tip de antrenamente are avantaje multiple: motivatia, maximizarea rezultatelor, evitarea riscurilor de accidentare.
Antrenamentele de forta
Antrenamentele de forta reprezinta o componenta importanta a unui program de fitness echilibrat, iar beneficiile lor numeroase: cresterea rezistentei oaselor si a cartilagiilor, scaderea riscului accidentarii, marirea masei musculare si imbunatatirea calitativa a vietii. Un antrenament pentru crestrea fortei, efectuat corect, combinat cu cel cardiovascular si cel pentru flexibilitate, ofera avantajele unui program de fitness complet.
Piscina si jacuzzi
Uita de griji, facandu-ti timp pentru tine. Respira, relaxeaza-te si deschide-ti simturile. Piscina de la World Class nu este destinata doar exercitiului, ci este in acelasi timp un loc pentru contemplare, frumusete si armonie, un loc in care te poti destinde si umple de energie, satisfactie si putere pentru fiecare zi – o oaza de liniste si confort.
Squash
World Class Health Academy Grand iti pune la dispozitie 3 sali de squash la standarde intenationale. Daca esti incepator, poti lua lectii de la profesionistii nostri in squash. Directorii companiilor au posibilitatea de a organiza evenimente sportive si concursuri care sa implice personalul.
Antrenamentul personal
World Class are cei mai talentati si experimentati antrenori personali care te pot ajuta sa incepi sau sa avansezi in pregatirea ta fizica. Antrenorii nostri se vor asigura ca profiti din plin de timpul pe care il aloci antrenamentului, oferindu-ti sfaturi si asistenta, incepand de la nutritie si dieta pana la conceperea unui program individual de antrenament. Si, cel mai important, antrenorul nu te va scapa din ochi nici o clipa, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura ca efectuezi corect exercitiile si pentru a te motiva sa iti depasest limitele – totul pentru rezultate uimitoare.
Masaj si Sauna
World Class nu se gandeste doar la conditia ta fizica, dar si la spiritul tau. Clubul nostru poate fi cel mai bun refugiu din calea stresului zilnic. Este locul ideal in care poti veni sa te relaxezi si sa iti reincarcati bateriile. La World Class ai la dispozitie atat sauna umeda cat si uscata precum si o serie de servicii de infrumusetare si ingrijire faciala si corporala.
Max Club
Timpul este una dintre marile confruntari ale omului modern. Din acest motiv, le oferim membrilor nostri posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului nostru calificat. Micutii au la dispozitie o serie de jucarii si jocuri care ii vor bucura.
Receptie si vestiare
Vestiarele noastre de schimb de 5 stele sunt dotate cu prosoape, dulapuri individuale, dusuri, uscatoare de par, solar si sauna uscata si umeda, cu acces liber.