studentie.ro  » timp-liber » sport » SALTURI CU PARASUTA, MICI, BERE SI DISTRACTIE GRATIS PE AERODROMUL STREJNIC DIN PLOIESTI

SALTURI CU PARASUTA, MICI, BERE SI DISTRACTIE GRATIS PE AERODROMUL STREJNIC DIN PLOIESTI

Publicat: 19 Apr 2007 | Vizualizari: 5619

Total AirDaca vremea s-a incalzit si zapada s-a topit, e semn ca putem spune adio la schiuri, placi si alte accesorii pentru zapada si putem incalta sandalele sau papucii de catarat cu incredere sau putem urca panzele, barcile si bicicletele in masina sa plecam incotro vedem cu ochi, ca sa ne luam portia de adrenalina in aer liber.

Ai asteptat toata iarna momentul asta? Ei bine, acum ai ocazia sa sarbatoresti, cu amicii tai, deschiderea sezonului …de parasutism!

Si de parca asta nu era de ajuns ca sa ai un weekend perfect, Total Air iti ofera acum totul GRATIS.


Sambata, 21 aprilie, la Ploiesti, pe aerodromul Strejnic, se sare cu parasuta la liber. Adica gratis. Fie individual, daca ai deja licenta de parasutism, fie in tandem, daca vrei doar sa incerci senzatii tari.

Vor fi demonstratii aviatice si de parasutism, oferite de membrii Clubului aviatic Total Air Skydiving. Spectatorii vor putea participa la tombola cu premii in salturi de la 4000m.

Si pentru ca distractia sa fie completa pentru toata lumea, cum ii sade bine romanului, evenimentul va fi asezonat cu gratare si bere tot “la liber” si un concert al trupei HI-Q.

Xtrem.ro


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00