studentie.ro  »  Timp liber  »  Sport  »  SCOALA DE DANS ONEBEAT ORGANIZEAZA CURSURI DE STREET DANCE, SALSA, DANS SPORTIV

SCOALA DE DANS ONEBEAT ORGANIZEAZA CURSURI DE STREET DANCE, SALSA, DANS SPORTIV

2/27025
calendar_month 02 Iul 2007, 00:00
Cu totii avem nevoie de momente de relaxare, de distractie si voie buna.
De aceea iesim la film, mergem la sala, iesim in oras cu prietenii, iesim cu iubitul sau iubita la plimbare sau mergem la cursuri de dans. Toate acestea sunt importante pentru relaxarea mintii si a trupului, dupa o zi lunga de munca sau de scoala.

In Bucuresti s-a deschis o noua sala de dans langa Bucuresti Mall Vitan, o scoala de dans unde gasesti doar oameni care iubesc viata, dansatori plini de energie si coregrafi bine pregatiti. OneBeat Dance Studio este o fuziune intre alte doua scoli de dans StreetBeat si HardBeat din Bucuresti si este in acelasi timp agentia care a oferit alaturi de 3C Events cele mai cunoscute evenimente urbane, concursuri de street dance, grafitti sau proiecte legate de dans.

De ce sa mergi la un curs de dans in loc de sala de fitness sau aerobic? Pentru ca, pe langa faptul ca lucrezi mai multe grupe de muschi intr-un singur antrenament, ajungi incet incet sa te transformi din cel care sta jos in club sau la petreceri, in cel care da tonul pe ringul de dans si binedispune pe toti din jur. Dansul te invaluie intr-o anumita energie pozitiva, te ajuta sa te deschizi fata de oameni si sa privesti viata ca pe un ring de dans, unde tu alegi stilul de dans potrivit si faci ca toata lumea sa vada lumea prin ochii tai.

Ai auzit sau chiar ai vazut probabil filmele You got served, Step Up I si II sau altele pe aceeasi tema. Exista si in Bucuresti un loc unde regasesti atmosfera din aceste filme.
Dansul inseamna dinamism, prieteni, distractie, miscare...dansul este ce vrei tu sa fie.
Tu alegi stilul si echipa OneBeat te invata sa te misti pe ritmul potrivit tie: street dance (hip hop, studio dance, popping, locking, dance hall, afro, krump, c-walk), salsa (salsa, merengue, bachata, rueda de casino), dans sportiv (cha cha, samba, vals lent, vals vienez, etc.).
Pe langa cursurile de dans obisnuite la OneBeat gasesti cele mai tari workshop-uri, tabere de dans (Street Dance Camp - Breaza), evenimente (Dance to the Maxx), concursuri de dans (202 Dance Battle, Cupa liceelor la Street Dance), castinguri si job-uri pentru dansatori (ex. Reclama Kiss TV - Ploaia - 200 dansatori)

De asemenea, daca esti suficient de antrenat poti intra in trupa de dans Jackpot, care reprezinta scoala de dans OneBeat la emisiuni, evenimente, artisti, videoclipuri si reclame.
Viziteaza site-ul scolii de dans si convinge-te ca lectiile de dans sunt si pentru tine!
www.onebeat.ro