studentie.ro  »  Timp liber  »  Sport  »  SERBARILE ZAPEZII LA RASNOV

SERBARILE ZAPEZII LA RASNOV

3/36057
calendar_month 07 Feb 2008, 00:00

In acest sfarsit de saptamana, pe Valea Carbunarii din orasul Rasnov se va desfasura cea de a patra editie a aSerbarilor Zapeziia, transmite corespondentul AMOS News.


Principalele atractii vor fi concursurile de biatlon, sarituri cu schiurile sau schi alpin, sustinute de sportivii de la Clubului Scolar Sportiv Dinamo Rasnov, dar si concursul patrulelor de veterani.


Acest concurs consta in formarea unor patrule alcatuite din cinci persoane cu varste cuprinse intre 30 si 82 de ani, fiecare patrula avand cate un reprezentant din categorii de varsta diferite, care vor trebui sa parcurga doua tururi de cate doi kilometri, fiecare pe schiuri de biatlon, la final urmand a fi premiate doar echipajele care au trecut linia de sosire cu toti membrii. Elevii scolilor generale din Rasnov vor putea participa apoi la diverse intreceri de sanius, precum si la alte probe surpriza pregatite pentru ei. in ambele seri, rasnovenii si turistii vor avea parte si de alta distractie.


Probele sportive vor incepe de la ora 14.00, in ambele zile, iar spectacolele vor fi de la ora 16.00. in dupa-amiaza si seara zilei de sambata vor concerta Mioara Velicu, Alina Sorescu, JAAR Project, Ba Da Ba Nu si Madalina Manolache, iar in ziua de duminica vor putea fi urmarite concertele Andreei Balan, Luciei Dumitrescu si trupei Music Impact. Prezentatorul spectacolelor va fi Theo.


aSerbarile Zapezii cuprind una dintre cele mai vechi si atractive probe, cea a patrulelor de veterani. Toata lumea stie ca rasnovenii sunt pasionati ai sporturilor de iarna, rezultatele elevilor de la Clubului Scolar Sportiv Dinamo Rasnov fiind o dovada in acest sensa, ne-a declarat primarul orasului Rasnov, Adrian Vestea.

sursa: www.xtrem.ro