studentie.ro  » timp-liber » sport » SUNTEM IN TOPUL EUROPEAN LA SKIBOARD

SUNTEM IN TOPUL EUROPEAN LA SKIBOARD

Publicat: 27 Feb 2008 | Vizualizari: 1258

In weekend, Statiunea Busteni, a gazduit o competitie internationala de anvergura din categoria sporturilor de iarna extreme, Cupa Europei la skiboard, in paralel cu Open Romania, la care romanii chiar au facut legea, spre deosebire de precedentele intreceri de escalada pe gheata, desfasurate pe aceeasi locatie de la poalele Caraimanului (catararile i-au avut atunci drept protagonisti pe rusi, elvetieni si austrieci), transmite corespondentul AMOS News.


Astfel, palmaresul skiboardistilor nostri la majoritatea spectaculoaselor probe incluse in programul concursului a fost unul de top european, de cinci ori tricolorii urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere, prin Ionut Staicu - in trei randuri, si Sonia Dragan - castigatoare a doua titluri.


La competitia de pe partie Kalinderu au participat 50 de sportivi din 13 tari, singurul eveniment regretabil petrecut fiind accidentarea serioasa, la cap, a vedetei spaniole Fernandez Borja, din fericire fara ca viata sa-i fie pusa in pericol in urma violentei cazaturi.


Skiboardul e un fel de schi fara bete, elementele de alunecare fiind mai scurte dar mai late decat cele traditionale, iar temerarul sportiv poate face o Antreaga gama de acrobatii libere pe partie.

www.xtrem.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-06 00:00:00