studentie.ro  » timp-liber » sport » TABARA DE ESCALADA IN ANTALIA

TABARA DE ESCALADA IN ANTALIA

Publicat: 20 Feb 2008 | Vizualizari: 2511

Perioada 8 a 16 martie.


DE CE TOCMAI IN ANTALIA? Pentru ca : - zona este minunata: un adevarat paradis pentru cataratori; sunt kilometri intregi de faleze dintr-un calcar extrem de aderent si aproximativ 700 de trasee amenajate (cam toate falezele din Romania insumate si inca ceva); - accesul la faleze este foarte rapid ; - traseele au grade de dificultate incepand de la 4a ; - unele dintre faleze sunt pe malul marii si se poate face baie; - sunt foarte multe obiective turistice de vizitat; - aveti ocazia de a vedea locuri noi si de a petrece o vacanta relaxanta.


DE CE IN MARTIE? Pentru ca in aceea perioada, in Turcia, temperaturile sunt ideale pentru catarat, spre deosebire de Romania unde este inca racoare. CINE POATE PARTICIPA? Tabara se adreseaza atat incepatorilor - care nu au mai catarat niciodata la stanca sau la panou, cat si celor cu oarecare experienta, care doresc sa isi imbunatateasca tehnica si sa acceada catre un nivel superior.


CARE ESTE VARSTA MINIMA? 16 ani. In cazul minorilor este nevoie de acordul scris al parintilor si de declaratie notariala pentru iesirea din tara.


UNDE VOM DORMI? La JO.SI.TO Guesthouse Camp (www.josito.de a aici gasiti toate informatiile despre camping, inclusiv fotografii si preturi). Este un camping unde stau de obicei cataratorii. Cazarea la cort costa intre 3 a 5E/noapte/persoana si exista dusuri cu apa calda (bineinteles). Cei care doresc pot sta la casuta. UNDE VOM MANCA? Mancarea este bine sa fie cumparata din tara, fiind mai ieftina decat in Turcia. De acolo se pot cumpara fructe si legume. Desigur, exista si restaurante, dar destul de scumpe.


CUM AJUNGEM ACOLO? Cu masina. Transportul costa in jur de 100 a 120E / persoana dus a intors, in functie de numarul celor din masina si de km parcursi acolo pentru a vizita zona.


CAT COSTA? Taxa de tabara este de 150E / persoana. Restul cheltuielilor le va suporta fiecare personal. Pentru inscriere se percepe un avans de 50E. TOT ECHIPAMENTUL SPECIFIC ESTE ASIGURAT (ham, espadrile, casca, bucle, dispozitive pentru asigurare, coarda), cu exceptia magneziului NUMARUL LOCURILOR ESTE LIMITAT. DETALII SI INSCRIERI:


Daniel Burcea daniburcea@yahoo.com daniburcea@verticalspirit.ro 0766.452.126 / 0740.245.368 www.verticalspirit.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-16 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00