studentie.ro  »  Timp liber  »  Sport  »  UNDE NE DAM CU SKATEBOARDUL, ROLELE SAU BMXUL IN VARA ASTA?

UNDE NE DAM CU SKATEBOARDUL, ROLELE SAU BMXUL IN VARA ASTA?

2/26803
calendar_month 26 Iun 2007, 00:00
Atat vara, cat si vacanta, nu mai pot fi puse la indoiala: ambele au venit repede si cu mult zgomot.

Caldura ne topeste si ne tine cat mai departe de asfalt si de arsita, inghesuiti la umbra si racoarea vreunui ventilator sau aparat de aer conditionat, cu ochii la placile si rolele prafuite care zac prin cate un colt. Si asteptam seara cu teama, cand sa ne facem curaj sa scoatem nasul in sfarsit in oras.


Ne luam placa, bike-ul sau ne punem rolele si o taiem intr-o tura prin oras, cu prietenii, prin locurile binecunoscute... Care? Pai sk8 parcurile pe unde ne facem de cap de obicei: in Herastrau, la Eroilor, IOR, la National sau in Tineretului.

Daca esti nou si nu stii inca unde sa vii sa te dai cu noi, iata mai jos o lista cu cele mai cool locuri de skateboarding si rolling:

Herastrau Skate Park Bucuresti

Herastrau Skate Park este situat in centrul Bucurestiului, in partea vestica a Parcului Herastrau. Accesul se face pe intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle a parcului Herastrau.

In timpul saptamanii vin acolo destul de putini oameni, in schimb, in week-end, este foarte aglomerat.

In Herastrau Skate Park se tin cele mai tari competitii si evenimente de role, skateboard si BMX care au loc in Bucuresti, intr-o ambianta placuta, colorata de lucrarile de arta grafitti.

Skate Park Eroilor, Bucuresti

Este un skate park OK, amenajat de curand in Parcul Eroilor – la iesirea de la Metrou Eroilor. Parkul dispunde de quarter pipe, spine si piramida, printre altele.

Skate Park IOR Bucuresti

Skate Park IOR este amenajat in Parcul IOR, in sectorul 3 Bucuresti. Aici a avut loc anul trecut Concursul de Skateboarding IORiding.

Alte locuri unde te poti da cu skateboardul sau cu rolele in Bucuresti pe xtrem.ro