studentie.ro  » timp-liber » vacante » 3 destinatii inedite pentru o vacanta la inceput de toamna

3 destinatii inedite pentru o vacanta la inceput de toamna

Publicat: 25 Aug 2014 | Vizualizari: 1444

O vacanta programata in luna septembrie nu trebuie sa imbratiseze cu nimic aerul trist al toamnei. Alege una din destinatiile de mai jos pentru a te bucura inca de stralucirea soarelui si de o vreme excelenta. Iata unde poti sa iti petreci concediul la inceput de toamna!


Foto: cornucopiahotel.com, tripadvisor.com
Martius JianuBarcelona

Programeaza-ti vizita in Barcelona pe timp de toamna. Orasul te va fermeca cu caldura sa si cu stilul arhitectural al cladirilor in care regasesti exemple de monumente medievale si capodopere ale stilului modernist semnate Antonio Gaudi. Plimba-te cat poti de mult prin Barcelona, pentru ca acest loc imbie turistii sa isi desfete simturile si cu aromatele vinuri, ca si cu mancarurile traditionale din restaurantele tapas.Gozo

Alege o destinatie prea putin stiuta de multi dintre excursionistii europeni: Gozo. Insula sora a Maltei este mult mai ieftina decat aceasta, iar pentru pasionatii de istorie, cei 6500 de ani de civilizatie ai insulei Gozo reprezinta o atractie de nerefuzat.Beijing

Capitala Chinei este un decor excelent pentru o vacanta de toamna si poate ca ar trebui sa o vizitezi cat mai curand, daca este sa ne luam dupa previziunea ca pana in 2020 va fi cel mai vizitat oras din lume. In Beijing ai peste 800 de hoteluri imense care asteapta oaspeti, iar Orasul Interzis si Fabrica 798, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, te vor fermeca cu siguranta.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-25 00:00:00