studentie.ro  »  Timp liber  »  Vacante  »  3 destinatii turistice din Europa perfecte pentru o vacanta in grup

3 destinatii turistice din Europa perfecte pentru o vacanta in grup

1/167543
calendar_month 11 Feb 2014, 00:00
Ai crede ca unde-s multi, distractia creste, nu-i asa? Nu este valabil tot timpul! Chiar daca sunteti buni prieteni si va intelegeti de minune, gusturile voastre nu se impaca mereu. Pentru a evita certurile care au tendinta de a lua nastere adesea in vacantele organizate in grup, exista destinatii turistice speciale, care ofera distractii si activitati recreationale pe gustul tuturor.

1. Barcelona
In Barcelona, toata lumea se va simti bine, iar armonia va pluti in jurul vostru, intrucat impaca poftele si pasiunile tuturor - plaja, apa, soare, istorie, mancare buna si cluburi de distractii.

2. Berlin
Berlinul este capitala Germaniei, dar si a berii. Asadar, daca bautorii de bere sunt in superioritate numerica in grupul vostru de calatorie si sunteti fani rock, vizitati Berlinul si degustati nenumaratele sortimente cu care va intampina orice bar.

3. Amsterdam
Capitala Olandei este un oras incitant, plin de adrenalina, perfect pentru grupurile dornice de experiente tari. Nu poti parasi Amsterdamul fara sa fumezi iarba, sa treci prin Red Light District si sa "faci cunostinta" cu celebrele obiective turistice... pe bicicleta.

Sursa foto: Rance-parrainages.org