3 orase perfecte pentru vizitat pe timp de iarna
3/31569
calendar_month 05 Dec 2013, 00:00
Orasele de mai jos nu sunt neaparat cele mai frumoase din lume, dar cand vine iarna se transforma in adevarate frumuseti urbane. Iata cateva orase frumoase, perfecte pentru vizitat pe timpul sezonului rece, conform editorilor CNN.com.

1. Praga, Republica Ceha

Iarna, turlele bisericilor din Praga sunt acoperite de zapada, iar farmecul strazilor boeme este si mai patrunzator. Potrivit sursei citate, in aceasta perioada, in centrul orasului au fost instalate felinare pe baza de gaz. Toate acestea, alaturi de targurile traditionale, contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

2. Tromso, Norvegia

Capitala Arctica, asa cum mai este cunoscut orasul norvegian Tromso, este cel mai frumos oras al acestei tari. De aici pot fi admirate si celebrele "lumini ale nordului". In Tromso gasesti si cateva muzee fascinante, inclusiv muzeul Polar, care te poarta in istoria expeditiilor polare.

3. Amsterdam, Olanda

Nu te inghesui in restul anotimpurilor cu ceilalti turisti. Viziteaza Amsterdamul pe timp de iarna si vei avea parte de muzee aproape goale. Daca te pasioneaza teatrul poti vedea edificiul "Royal Carre Theatre", destinat unui circ in varianta initiala. Multe din canalele navigabile ale orasului olandez sunt inghetate acum, iar asta iti va garanta o distractie de neuitat.

Sursa foto: http://edition.cnn.com