6 DESTINATII INFRICOSATOARE !
6/6405
calendar_month 24 Dec 2007, 00:00
Se spune ca monstrii si stafiile invadeaza strazile in ziua de 31 octombrie. Daca va place adrenalina si sunteti niste aventuriere convinse, atunci profitati de sarbatoarea americana pentru a vizita unele dintre cele mai infioratoare 6 destinatii de vacanta.

1. Triunghiul Bermudelor

Cu totii am auzit de acest abis care "inghite" flote de nave si avioane. Toate dispar ca prin minune, fara nicio urma! Asa se face ca locul cu pricina a mai fost numit si "Triunghiul Diavolului". Unii vorbesc despre anomalii electromagnetice, altii despre poarta catre alte lume. Nu trebuie decat sa vizitati locul pentru a descoperi chiar voi care este adevarul.

2. Edinburgh

Un oras uitat de lume se intinde timid sub podul din Edinburgh. Galerii subterane, camere de locuit, tunele si pasaje secrete, asa poate fi descris micul orasel desprins parca din "Dosarele X". Se spune ca mii de oameni au trait in orasul subteran fara sa vada vreodata lumina zilei. Au fost escavate lampi cu gaz, oase de animale, sticle de vin si unelte. Oamenii din zona sustin ca nu de putine ori au zarit fantome in acea zona.

3. Lizzie Borden B & B

Este vorba despre o casa care se afla in statul american Massachusetts. Construita in 1845, casa a fost locuita de catre Lizzie, fetita care si-a ucis parintii cu un topor! Cu toate ca existau foarte multe dovezi pentru ca fetita-criminala sa fie condamnata, Lizzie a fost achitata, iar cazul a fost clasat.

4. Londra

Nu va mai ganditi la ceaiul de la ora cinci si fiti cu ochii in patru dupa... fantome!!! Capitala londoneza este un loc bantuit de fantome celebre. Iar daca mergeti pe urmele criminalului Jack Spintecatorul, veti avea surpriza ca dupa lasarea intunericului sa dati nas in nas si cu fantoma unui calugar, la Westminster Abbey sau fantoma fara cap a lui Anne Boleyn.

5. New York

Parada de Halloween din metropola americana este un eveniment ce nu trebuie ratat de iubitorii adrenalinei si ai misterului. Nu mai putin de doua milioane de americani isi etaleaza costumele in cadrul paradei, ca sa nu mai vorbim de multitudinea de spectacole pregatite de organizatori.

6. Roswell

Un nume care a intrat in istorie deoarece in urma cu 60 de ani un eveniment a schimbat destinul micutului orasel. Va mai amintiti "Incidentul Roswell"? Un OZN la bordul caruia se aflau extraterestri s-a prabusit in locul respectiv. Guvernul american si-a trimis oamenii la locul accidentului pentru a aduna cu grija toate dovezile, declarand apoi ca a fost doar un balon meteo...