studentie.ro  » timp-liber » vacante » Cat costa vacanta in Viena

Cat costa vacanta in Viena

Publicat: 16 Apr 2020 | Vizualizari: 1664

Cat de ieftin puteti face o vacanta la Viena? Cea mai ieftina calatorie la Viena este de aproximativ 2.000 de lei de persoana, pentru turistii care doresc sa limiteze cheltuielile de calatorie.

Pretul cazarilor la pensiunile din centrul orasului Vienez este cuprinsa intre 120 si 220 de lei pentru un calator.Hotelurile de 2 stele pornesc cu preturi pentru camera de la aproximativ 600 de lei. Biletul de transport public unic pentru autobuz sau metrou va costa 14 lei pentru o calatorie. Viena este unul dintre cele mai scumpe orase din Austria, daca totusi tineti sa vizitati aceasta tara dar la preturi mai mici, iata ce puteti sa faceti.

Buget pentru Viena


Cheltuielile zilnice de vacanta variaza mai mult in functie de ceea ce va intereseaza sa faceti. Un restaurant minunat cu bauturi in centrul orasului poate costa cu usurinta 150 de lei de persoana sau mai mult, in timp ce o masa placuta standard ar putea fi de aproximativ 40 de lei de persoana. 1 km de taxi in Viena reprezinta 14 lei, in timp ce transportul public este tot in jur de 14 lei pe calatorie.Pentru a afla mai multe sfaturi utile iti recomandam sa accesezi harta Viena unde vei gasi costurile principalelor obiective turistice, distanta si multe altele.Costurile variaza in mod brutal, astfel incat recomandarile sunt facute orientativ tinand cont de orasul in care va aflati, tipul de cazare, costul zborului si intrarile la muzee.Mic dejun 20 de leiPranzul 40 de leiCina 60 de leiO bere costa 25 de lei

Cazare


Exista un adevarat mix de optiuni de cazare in Viena, care este ideal pentru orice buget. Cu toate acestea preturile vor fluctua in functie de perioada anului. De asemenea, este important sa retineti ca Austria este o tara populara europeana si nu este considerata ieftina.

Atractii turistice


Austria are o multime obiective turistice naturale, dar si o multime de atractii platite, intrari la muzee, opere, etc. Daca ideea dvs. pentru o zi minunata este doar explorarea orasului sau drumetii, atunci nu veti cheltui mult din bugetul pe care il aveti la dispozitie.Cu toate acestea, daca va plac muzeele si galeriile va trebui sa va asigurati ca aveti un buget alocat pentru fiecare activitate, probabil cel putin 1500 de lei. Mai mult daca intentionati sa faceti cateva excursii de o zi.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00