studentie.ro  » timp-liber » vacante » Ce obiective turistice poti vizita fara bani in marile orase ale lumii

Ce obiective turistice poti vizita fara bani in marile orase ale lumii

Publicat: 27 Mai 2014 | Vizualizari: 139526

O vacanta in marile orase ale lumii pare scumpa la prima vedere. Cu toate aceastea, New York-ul, Parisul, Roma sau Amsterdamul inca iti ofera sansa de a te bucura de obiective de interes pe care le poti vizita, fara sa scoti un ban din buzunar.

Concerte gratis la New York

Lasa Central Park sau podul Brooklyn deoparte si indreapta-te spre Prospect Park. Oaza verde din Brooklyn pastreaza traditia de a oferi concerte gratuite in aer liber, la lasarea serii. Ti s-a facut sete in asteptarea spectacolului? Fa un tur gratuit al fabricii de bere Chelsea din Manhattan. La final vei fi rasplatit cu o halba rece!

Filme in Roma

Cetatea Eterna te poate fermeca in zeci de feluri. Daca esti un cinefil inrait, nu exista loc mai bun decat Villa Borghese si Casa del Cinema, unde poti viziona filme cu intrare libera.

Paris si zidul iubirii

Sacre-Coeur, Notre Dame si cimitirul Pere Lachaise sunt obiective pe care le poti vizita fara sa achiti un euro. Admira si Zidul Iubirii, amplasat in Montmarte, in spatele catedralei Sacre Coeur. Cea mai simpla declaratie de dragoste este scrisa in sute de limbi pe peretele unei cladiri.

Ineditul Amsterdam

Amsterdam ramane un oras al aventurii. Asa ca nu ezita sa arunci o privire la Condomerie, primul magazin care vindea prezervative si la colectia adapostatita de acesta. Miercurea, la pranz, poti asista la un concert de jazz gratuit la Concertegebouw, iar in tot restul saptamanii poti arunca o privire la filmele gratuite proiectate la Eye Film Museum.

Foto:accunet.org

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00