studentie.ro  » timp-liber » vacante » Jupiter, noua atractie a litoralului!

Jupiter, noua atractie a litoralului!

Publicat: 23 Iul 2014 | Vizualizari: 732

Anii studentiei sunt cei mai potriviti pentru a face o alegere pe viata in privinta locurilor de pe litoral pe care le vei mai frecventa sau nu de-a lungul anilor. Nu poti sa faci insa o astfel de alegere pana nu vizitezi toate statiunile de pe litoralul romanesc. Asadar, astazi ne-am gandit sa iti indreptam atentia spre Jupiter, una dintre cele mai mici dar si mai simpatice statiuni de pe litoralul autohton, aflata la 5 kilometri departare de Mangalia, intre Neptun si Venus.

Farmecul aparte al acestei statiuni este dat de numeroasele golfulete si diguri transversale care o strabat de la un capat la altul, dar si de plaja cu nisip foarte fin, care se intinde pe o distanta de un kilometru. O alta caracteristica a acestei statiuni, nu mai putin demna de luat in seama, este vegetatia bogata, adevarata mana cereasca in timpul zilelor caniculare de vara. Statiunea este amplasata de altfel intre padurea Comorova si malul marii, asa se face ca vegetatia este prezenta aici din belsug. In sudul statiunii puteti opta pentru o plimbare prin Cap Aurora, o alta resursa de mare si soare de pe litoralul romanesc, mai putin cunoscuta insa.

In ceea ce priveste modalitatile de petrecere a timpului pentru turisti, optiunile nu sunt foarte numeroase, dar ar exista cateva demne de luat in seama. Pasionatii de sporturi maritime pot practica aici plimbari cu skijet-ul sau se pot initia in tainele scufundarilor, existand posibilitatea de a urma cursuri specializate in acest sens. In centrul statiunii se afla Lacul Tismana (destul de adanc) pe care pasionatii de plimbari pe apa se pot plimba cu hidrobicicleta. Din cauza adancimii mari a lacului in timpul plimbarii va trebui sa acceptati sa purtati vesta de salvare.

In rest... aici veti gasi multa voie buna, exista chiar si un mic parc de distractii, terase, restaurante si mici magazine care va vor umple complet ziua, daca va veti hotari sa calatoriti pana aici. Inainte de a pleca la drum, nu uita sa iti rezervi un loc de cazare aici.


Foto: litoralulromanesc.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00