MAR DEL PLATA
5/5920
calendar_month 03 Dec 2007, 00:00

Cum ajungi:Te urci in primul avion cu destinatia Argentina, Buenos Aires. De aici, ai trei variante de a parcurge cei 404 km pana in Mar del Plata: cu masina (4 ore), cu autobuzul (5 ore) sau cu avionul (45 de minute).
Si iata-te ajuns pe coasta Atlanticului, in unul din cele mai mari porturi pescaresti si cea mai importanta statiune din Argentina. Enjoy!


Cum sa te distrezi: In primul rand, intre 8 si 18 martie are loc "Mar del Plata Internacional Film Festivala, ceea ce inseamna ca ai parte de 24 de ore de free-film, concerte si cabaret. Insa, daca apartii sexului feminin, poti participa la Fiesta Nacional del Mar, unde "ristia sa fii aleasa "Reinaa. Pentru firile mai sportive, cate sanse nu ofera apa, de la pescuitul de agrement pana la golf, surf sau bodysurf.


Viata de noapte: Hei, hei... aici sa rezisti zi si noapte fara pauza si tot nu apuci sa vezi tot ce se poate face. Sunt discoteci unde se danseaza doar pe ritmuri latino, discoteci numai pentru persoane trecute de 18 ani, puburi, cluburi unde se joaca bowling pe rupte, si cate si mai cate... cu siguranta ca in Mar del Plata, "la vida nocturnaa este plina de substanta.


Ce mananci: Carnea de vita este preferata atat de turisti cat si de argentinienii pentru care aceasta este un element principal al meniului lor zilnic.


Unde stai


Aici toata lumea gaseste cazare pe gustul sau. Sunt hoteluri de la una la cinci stele, asa ca e imposibil sa nu fie ceva care sa iti placa si tie. Totusi, nu uita, esti in vacanta, la mare, nu intr-un penthouse din cine stie ce metropola. Fie ca vrei sa ai vedere la plaja, fie ca nu, cert e ca ai de unde alege, oferta e foarte variata.Pe primul loc este Hotel Costa Galana (3 stele), unde pretul este in medie 210$. Cei care au stat aici au numai cuvinte de lauda. Va mai recomandam Sheraton Mar del Plata Hotel, unde pentru o noapte se platesc in medie 167$.


Shopping


Oricum ai fi si orice ti-ai dori, aici gasesti ce nici cu gandul nu gandesti. Poti incepe cu o plimbare pe Juan B. Justo, un bulevard foarte cunoscut pentru potentialul sau comercial. Apoi, daca mai poti sau daca buzunarul tau mai poate, iti recomandam sa continui cumparaturile la Los Gallegos Shopping Center, in galeriile Peatonal San Martin sau pe strada Allem, unde se afla atat magazine cat si cluburi.


Tango


Cine nu viseaza sa pluteasca pe ritmurile pasionale ale tango-ului? Dar pentru asta, trebuie sa stii sa dansezi. Lucianotanga Academias ofera lectii speciale de luni pana vineri, astfel ca nu ai nicio scuza sa nu mergi. De la aceste cursuri, du-te direct in Las Milongas, in acele cluburi unde se danseaza tango, pentru a repeta ceea ce ai invatat.