Modelele de la Preziosa se gandesc deja la vacanta. Tu unde o sa faci plaja la vara?
3/38964
calendar_month 17 Mar 2022, 00:00
Vara asta o să fie cu adevărat specială. Deși am scăpat de pandemie, acum ne stresează știrile de la TV. Cred că și tu abia aștepți să uiți de toate astea. Să vină odată căldura și soarele, să poți pleca într-un loc frumos.

La fel simțim și noi. Modelele de videochat din Iași, de la Preziosa, își fac deja planuri pentru iunie. Se uită pe site-urile agențiilor de turism și văd oferte către destinații exotice. Mai ales cele către care pot zbura cu avioane din Iași.

Desigur, o vacanță din asta costă destul de mult. De la 1.500 de euro în sus, dacă vorbim de hoteluri de 5 stele. Dar asta nu e o problemă pentru ele. De ce? Pentru simplul fapt că își permit luxul ăsta. Ai vrea și tu să ai stilul ăsta de viață? Hai să-ți spunem mai multe despre asta!

La Preziosa, câștigi mai mult decât îți imagineziTu câți bani crezi că poți să faci din videochat în Iași? 1.000 de euro? Poate ceva mai mult? Banii ăștia ar fi ok, dar nu sunt sume extraordinare. Și n-ai prea putea să-ți faci vacanțe în alte țări.

Ca să-ți faci o idee pe bune, modelele noastre câștigă, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi. În fiecare zi! În plus, pentru primele 20 de săptămâni la Preziosa, primești comisionul excepțional de 70%.

Poți calcula deci foarte ușor câți bani poți face. E vorba de mii de euro într-o lună. Cu ajutorul trainerelor noastre, ajungi repede la independență financiară. Așa ai ocazia și tu să te gândești la vacanțe.

Vrei să știi unde preferă să meargă modelele de la Preziosa? În topul destinațiilor sunt Cipru, Corfu și Marbella. Toate sunt în sudul Europei și acolo se face cald încă din Mai. Așa că merită să-ți cauți și tu un hotel frumos încă de pe acum.

Ai nevoie de prietene, să ai cu cine să te distrezi? Le găsești chiar aici! Colegele tale sunt vesele, deschise, fără mofturi. O să te înțelegi de minune cu ele, ai să vezi. Chiar sunt o sursă bună de inspirație pentru tine.

Și de la ele înveți cum faci bani mai repede, cum ajungi la succes. În plus, poți discuta orice despre job și viața privată. Îți dau încredere, te fac să te simți și mai bine cu jobul ăsta. Hai deci să faci primul pas: să te angajezi în videochat Iași la Preziosa!

Viața ta devine mult mai frumoasăPlecatul în vacanțe exotice e doar primul pas. Acolo poți să mergi la plajă, să te distrezi în cluburi, să faci mini-excursii. Să-ți cumperi o mulțime de suveniruri și să ai experiențe de neuitat.

Ei, cum îți sună toate astea? Ai vrea și tu să ai viața asta lipsită de griji? Ți-ar plăcea să te bucuri de relaxare la SPA-ul unui hotel de 5 stele? Să pui pe Insta story-uri admirate de prieteni?Acum e posibil și pentru tine. Toate astea sunt la un telefon distanță. Doar ne suni, ne spui că vrei să vezi studioul și te invităm la Preziosa. Taxiul îl plătim noi, doar ca să te convingi că studioul arată extraordinar și e ceea ce ai tu nevoie.

Aici stai de vorbă cu toate colegele din management, pui ce întrebări dorești. Noi îți răspundem cu drag, îți spunem ce avantaje ai pe lângă comisioanele-record de la Preziosa. Ca să-ți dăm câteva exemple: machiaj gratuit zilnic, cursuri gratuite de engleză.

De asemenea, îți oferim împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenții estetice. Și împrumuturi pentru a-ți cumpăra un apartament. Pe lângă cazare gratuită în Iași, timp de 2 luni, dacă ai nevoie.

Sună-ne chiar acum și hai să ne întâlnim! Vara se apropie și merită să facem planuri chiar de acum. Banii se fac ușor când ești motivată și ghidată de o echipă exclusiv feminină, competentă, ca la Preziosa! O zi minunată ca tine îți dorim!Contact Preziosa videochat Iași
Telefon: 0740.234.235