studentie.ro  »  Timp liber  »  Vacante  »  Primul concediu in Milano

Primul concediu in Milano

2/203995
calendar_month 23 Apr 2020, 00:00
Pentru prima zi la Milano, nu exista un loc mai bun pentru a incepe decat cu faimosul sau complex Domul: regal si impunator, privelistea Catedralei din Milano este unul dintre cele mai iconice imagini ale orasului Milano.

Exista mai multe obiective turistice incluse intr-un bilet complet pentru vizitarea Domului, ceea ce inseamna ca trebuie doar sa cumperi un singur pas pentru a le vedea pe toate!Din acest motiv, pentru prima zi la Milano, va recomandam sa cumparati un permis de trecere: costul suplimentar este rezonabil, iar timpul economisit la cozile de la intrarea muzeelor, merita.Daca va faceti griji cum puteti ajunege la obiectivele turistice de mai jos, in primul rand este foarte usor si ele au legatura intre ele, plus cu conexiune la internet poti accesa ghidul harta Milano strazi.

Pe acoperisul Domului din Milano

Acoperisul catedralei este, fara indoiala, punctul culminant al complexului, probabil, punctul culminant al petrecerii unei zile la Milano - este rafinat!Cu siguranta merita fiecare pas pana in varf (care este de fapt destul de scurt - doar 250 de trepte).Daca doriti sa evitati treptele, exista o optiune de a plati o taxa suplimentara pentru a merge cu un lift pe acoperis.

Intra in Galleria Vittorio Emanuele II

Usor, aerisit si dragut, Galleria Vittorio Emanuele II din secolul al XIX-lea este un loc absolut luxos pentru a face cumparaturi: daca sperati sa va memorati calatoria la Milano cu o achizitie scumpa de la Prada, Versace, Gucci, Armani sau multi altii, acesta este locul ideal in care sa o faci!Chiar daca nu intentionati sa faceti cumparaturi, merita sa va plimbati: plafonul de sticla ofera intregului loc o stralucire aparte, iar calea prin Galerie duce chiar la Piazza del Duomo pana la Piazza della Scala din apropiere.

Vizitati Piazza della Scala

La doar 4 minute de mers pe jos de Galleria Vittorio Emanuele IIPiazza della Scala necesita doar o oprire rapida in timpul unei zile la Milano. Este atat de aproape de Domul din Milano si Galleria Vittorio Emanuele II, incat merita sa aveti in vedere!Aici puteti arunca o privire rapida la statuia lui Leonardo Da Vinci si, de asemenea, aruncati o privire la faimosul teatru de opera din Milano.Daca va place teatrul faceti o vizita in interiorul Operei La Scala. Interiorul pare mult mai impresionant decat exteriorul!