studentie.ro  » timp-liber » vacante » Romanii primesc compensatii pentru zboruri amanate sau intarziate

Romanii primesc compensatii pentru zboruri amanate sau intarziate

Publicat: 22 Mar 2020 | Vizualizari: 1349

Mai mult de jumatate din pasagerii companiilor aerine si-au recuperat banii pentru zborurile anulate. Wizz Air compania cea mai utilizata in Romania, a anuntat datorita volumului scazut de pasageri si a zborurilor anulate ca urmare a restrictiilor de calatorie automatizarea procesului de returnare a banilor.

Acest procedeu va fi standardat pentru compania de zbor low-cost Wizz Air. Pentru ca tot procesul sa fie mai rapid compania a dezactivat de pe site-ul sau inregistrarea cererilor online cu reclamatii deoarece tot procesul de restituire a banilor se face automat pentru toti clientii companiei.Pe site-ul oficial compania declara:

"Clientilor li se ofera reprogramarea gratuita, rambursarea completa a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului initial sub forma de credit de companie. Pasagerii pot alege între optiunile de mai sus.Pentru persoanle care au achizitionat biletele de zbor prin intermediul agentiilor de tursim sunt rugati sa ia legatura cu agentia pentru a-si primi banii inapoi.

In momentul de fata Wizz Air isi suspenda cursele catre Italia, Israel mai multe zboruri catre Germania, Spania. Pentru atunci cand va trece aceasta perioada grea in care turismul este blocat, recomandam aplicatia harta Europei un ghid complet pentru calatorii in principalele orase turistice ale Europei.

Alte companii de zbor


Celelalte companii aeriene nu au decis cu exactitate ce se va intampla in cazul curselor de zbor anulate. Se poate aplica una dintre cele doua solutii de mai jos:pasagerilor li se ramburseaza suma de bani integral in termen de 7 zileo lata optiune poate fi modifcarea rutei sau primirea unui voucher pe care il poti folosi in urmatoarele 365 de zile

Turismul paralizat in Europa


Pentru cei care doresc sa calatoreasca la vara in marile destinatii ale Europei, nu ar trebui sa fie afectati de Coronavirus. Ba chiar mai mult pot beneficia de reduceri substantiale, in aceasta perioada companiile afisand preturi cu 35% mai mici.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00